LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mick Jaggers lycka – 43 år yngre flickvän visar upp kärleksfulla bilderna

30 jul, 2023 
Simon Lundh
Mick Jagger
Rockikonen Mick Jagger fyllde nyligen 80 år.
Nu visar hans 43 år yngre flickvän upp de kärleksfulla bilderna från födelsedagen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson om att skaffa fler barn: ”Lova”Brand logo
Tommy Nilsson om att skaffa fler barn: ”Lova”

Rockikonen och frontmannen i The Rolling Stones, Mick Jagger, 80, har en lång och framgångsrik karriär på scenen bakom sig. Ändå sedan starten 1962 har han tillsammans med sina bandmedlemmar i den framgångsrika gruppen släppt en stor samling hits. Som till exempel (I Can´t Get No) Satisfaction, Start Me Up och Paint It, Black.

43 år yngre flickvännens kärleksfulla hälsning till rockikonen

Mick har genom åren även varit gift två gånger och har hunnit att få åtta barn. Sedan 2014 är han ihop med den förre detta balettdansösen Melanie Hamrick, 36.

Nyligen fyllde den legendariska rocksångaren 80 år. Något som Melanie delade med sig av på sitt Instagram konto.

"Grattis på födelsedagen min älskling", skrev hon i inlägget som visar upp henne och Mick kramades på två bilder. På den andra bilden syns även paret son.

Mick och Melanie träffades för första gånge när de båda var på turné i Tokyo i Japan 2014. I december två år senare, 2016 föddes parets första gemensamma barn Devi.

Annons

Mick Jaggers syn på giftermål med yngre flickvännen Melanie

The Rolling Stones sångaren har vid två gånger tidigare varit gift. Först med Bianca Jagger, 78, mellan 1971 och 1977. Sedan ingick legendaren ett äktenskap med modellen Jerry Hall, 67, 1990, men det giftermålet slutade med en skilsmässokonflikt mellan paret och äktenskapet annullerades senare.

Mick har tidigare berättat om sin syn på att gifta sig en tredje gång. Något som han pratade om i en intervju med New York Times.

– Jag säger inte att det inte är en underbar sak att göra, eller att folk inte borde göra det, men det är inget för mig, sa han då om framtida giftermål.

FOTO: Backgrid USA/Gregory Pace/Shutterstock

Annons