LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Mick Jaggers 2-årige son en kopia av sin pappa

28 jun, 2019 
Malin Ljung
Mick Jaggers yngsta son Deveraux, 2, ser ut som en kopia av sin pappa. Fansen är i chock efter nya bilden på rockstjärnans son.
Annons
Fansens chock efter nya bilden på Mick Jaggers 2-årige son: ”En klon av sin pappa”Brand logo
Fansens chock efter nya bilden på Mick Jaggers 2-årige son: ”En klon av sin pappa”

Rockstjärnan Mick Jagger, 75, har onekligen starka gener som går i rakt nedstigande led. Beviset är en ny bild på Rolling Stones-sångarens yngsta son Deveraux Octavian Basil som föddes för två år sen.

Det är 2-åringens mamma, ballerinan Melanie Hamrick, 32, som delat bilden på pojken på sin Instagram. På bilden står han mitt på en scen iklädd vit kortärmad skjorta, ett par ljust beiga byxor, och håret på styr – precis som fansen är vana vid att se hans pappa.

”Mini Mick”, skriver en person till bilden med en hjärtemoji.

”Han ser precis ut som sin pappa”, kommenterar en annan.

”En klon av sin pappa! De generna är starka”, skriver en tredje.

Bilden har hundratals kommentarer och majoriteten av dem häpnar över likheten med pappa Mick.

Lilla Deveraux bor till vardags med sin mamma Melanie. Hon träffade Mick i början av 2014 och det tog inte lång tid förrän nyheten släpptes att de två väntade barn.

Annons

Mick Jagger har sju barn sedan innan; Karis Hunt Jagger, 48, Jade Jagger, 47, Elizabeth Jagger, 35, James Jagger, 33, Georgia Jagger, 27, Gabriel Jagger 22, Lucas Jagger, 20.

Under våren drabbades 75-årige Mick Jagger av hälsoproblem och Rolling Stones tvingades skjuta upp sin planerade turné. Istället för att repa låtar tvingades rockstjärnan genomgå en hjärtoperation och byta ut en hjärtklaff i mars.

– Jag hatar att göra fans besvikna, och jag är väldigt besviken över att behöva skjuta upp turnén. Men jag ser fram emot att komma tillbaka till scenen så fort som möjligt, sa Mick Jagger i ett pressuttalande.

Mick Jagger Chicago 2019
Mick Jagger är tillbaka på scenen efter sin hjärtoperation.

Även om han ordinerats tre månader strikt vila dröjde det inte särskilt länge förrän Mick Jagger lämnade ett styrkebesked till sin fans – i form av en video där han övade galna danssteg.

För en vecka sedan gjorde Rolling Stones comeback med Mick Jagger längst fram när de spelade i Chicago. Att Mick Jagger genomgått en större hjärtoperation syntes det inte ett spår av enligt recensenter som var på plats.

FOTO: TT

Annons