LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här träffar Björn Borg Rolling Stones – se bilderna från Sverige-spelningen

13 okt, 2017 
AvJoakim Almén
I går spelade Rolling Stones på Friends Arena i Stockholm. Och det var som vanligt kändistätt när rock- och bluesveteranerna spelar i Sverige.
Annons

I går kväll spelade Rolling Stones i Sverige igen, för första gången sedan 2014. Bandet vräkte ur sig hits, som ”Street fighting man”, ”Midnight rumbler”, ”Gimme shelter” och det självklara extranumret ”I can’ get no satisfaction” till den stora publikens förtjusning.

Se bilderna från Rolling Stones spelning på Friends Arena här:

Som vanligt i samband med blues- och rocklegendernas spelningar på svensk mark flockades kändisarna på spelningen. En av dem, Björn Borg, 61, var nog lite extra nöjd då han fick träffa gitarristen Keith Richards – ett bildbevis han inte var sen med att visa upp på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dregen, som med sitt Hellacopters agerade förband, var också lyrisk över kvällen.

Annons

Knut Knutsson, 66, känd från Antikrundan och för kvällen iklädd kostym, var inte sen med att proklamera sin kärlek för sina tonårsidoler.

Även Per Gessle, 58, som syntes på spelningen, passade på att hylla Stones på Instagram innan giget.

Annons

Foto: Stella pictures

Annons