Hur valde paren i slutet av Gift vid första ögonkastet 2021?

Alla paren i Gift vid första ögonkastet

Efter att ha varit gifta i fyra veckor fick de tre paren i Gift vid första ögonkastet 2021 välja om de ville skilja sig eller fortsätta vara gifta. Läs om valen här!

Den sjunde säsongen av Gift vid första ögonkastet på SVT har nu lidit mot sitt slut. Det har varit en händelserik vår för tittarna att följa de tre par som gifte sig vid det absolut första ögonkastet.

Men hur gick det? Valde paren att skilja sig eller ville de vara fortsatt gifta med varandra?

Så här gick slutvalen!

Valde Susanna och Johan att vara fortsatt gifta?

Susanna och Johan fick et stark start med omedelbar attraktion och härlig kemi. Däremot stötte de på en hel del vägbulor genom relationens gång. Det första hindret ägde rum tidigt när Johan drog ett skämt om städning, något som inte alls uppskattades av Susanna.

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet-Lars Ekströms okända förflutna

En irritation växte hos Susanna, vilket ledde till att hon började störa sig på en del småsaker hos Johan. Exempelvis? Johan bet på naglarna, satte sig i sängen med kläder på och använde mer olja i maten än vad Susanna tyckte var nödvändigt. Bland annat dessa tre saker var något som Susanna helt enkelt inte klarade av.

Johan och Susanna försökte mötas och hitta en kommunikation som passade dem, men det räckte inte ända fram.

När det tillslut blev dags för valet om de ville fortsätta vara gifta eller skilja sig efter fyra veckor tillsammans så var de inte överens där heller.

Susanna valde att tacka nej till en fortsatt framtid med Johan, medan Johan var villig att ge det hela en chans. De gick alltså slutligen skilda vägar.

Susanna och Johan

Susanna och Johan.

FOTO: Ulrika Malm /SVT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hur gick det för Taco-paret Sofia och Anton?

LÄS MER: GVFÖ-Elinors barnbesked med nya pojkvännen – efter oväntade vändningen

Sofia och Anton hittade en gemensam nämnare direkt redan vid bröllopet – tacos. De båda älskar tacos så mycket att de båda har taco-relaterade tavlor hängandes i köket.

Men det var inte bara tacosen som gjorde livet härligt för Sofia och Anton. De möttes på en fin nivå med kommunikationen och var det något skavigt dem emellan så hittade de tillbaka till varandra genom att prata ut och diskutera.

Det kom nog inte som en överraskning att både Sofia och Anton valde att fortsätta vara gifta med varandra efter inspelningens slut.

Sofia och Anton

Sofia och Anton.

Ulrika Malm /SVT

Valde Elinor och Lars att vara fortsatt gifta efter fyra veckor?

Det sista paret, Elinor och Lars, var inte lika självklart om hur framtiden skulle bli. Med en hel del bråk i bagaget var det oklart om de ville fortsätta som gift par.

När tiden var inne att bestämma om paret ville fortsätta leva som gifta eller gå skilda vägar så var de eniga. Både Elinor och Lars ville vara fortsatt gifta med varann.

Elinor och Lars

Elinor och Lars.

FOTO: Ulrika Malm /SVT

I slutet av sista programmet meddelar SVT att de söker nya singlar som hoppas på att få träffa kärleken och är beredd att gifta sig vid första ögonkastet. Kanske blir det en ny säsong?

Gift vid första ögonkastet finns tillgängligt att streama på SVT Play.

LÄS OCKSÅ: Så lever Miha och Niclas från Gift vid första ögonkastet idag

LÄS OCKSÅ: Gift vid första ögonkastet-Jacobs nya kärleksbesked – efter omtalade romansen

FOTO: Ulrika Malm/SVT

Senaste nytt