TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hur valde paren i slutet av Gift vid första ögonkastet 2021?

08 apr, 2021 
Alla paren i Gift vid första ögonkastet
Efter att ha varit gifta i fyra veckor fick de tre paren i Gift vid första ögonkastet 2021 välja om de ville skilja sig eller fortsätta vara gifta. Läs om valen här!
Annons
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7Brand logo
Alla deltagare i "Gift vid första ögonkastet" – säsong 7

Den sjunde säsongen av Gift vid första ögonkastet på SVT har nu lidit mot sitt slut. Det har varit en händelserik vår för tittarna att följa de tre par som gifte sig vid det absolut första ögonkastet.

Men hur gick det? Valde paren att skilja sig eller ville de vara fortsatt gifta med varandra?

Så här gick slutvalen!

Valde Susanna och Johan att vara fortsatt gifta?

Susanna och Johan fick et stark start med omedelbar attraktion och härlig kemi. Däremot stötte de på en hel del vägbulor genom relationens gång. Det första hindret ägde rum tidigt när Johan drog ett skämt om städning, något som inte alls uppskattades av Susanna.

En irritation växte hos Susanna, vilket ledde till att hon började störa sig på en del småsaker hos Johan. Exempelvis? Johan bet på naglarna, satte sig i sängen med kläder på och använde mer olja i maten än vad Susanna tyckte var nödvändigt. Bland annat dessa tre saker var något som Susanna helt enkelt inte klarade av.

Annons

Johan och Susanna försökte mötas och hitta en kommunikation som passade dem, men det räckte inte ända fram.

När det tillslut blev dags för valet om de ville fortsätta vara gifta eller skilja sig efter fyra veckor tillsammans så var de inte överens där heller.

Susanna valde att tacka nej till en fortsatt framtid med Johan, medan Johan var villig att ge det hela en chans. De gick alltså slutligen skilda vägar.

Susanna och Johan
Susanna och Johan.

Hur gick det för Taco-paret Sofia och Anton?

Sofia och Anton hittade en gemensam nämnare direkt redan vid bröllopet – tacos. De båda älskar tacos så mycket att de båda har taco-relaterade tavlor hängandes i köket.

Men det var inte bara tacosen som gjorde livet härligt för Sofia och Anton. De möttes på en fin nivå med kommunikationen och var det något skavigt dem emellan så hittade de tillbaka till varandra genom att prata ut och diskutera.

Annons

Det kom nog inte som en överraskning att både Sofia och Anton valde att fortsätta vara gifta med varandra efter inspelningens slut.

Sofia och Anton
Sofia och Anton.

Valde Elinor och Lars att vara fortsatt gifta efter fyra veckor?

Det sista paret, Elinor och Lars, var inte lika självklart om hur framtiden skulle bli. Med en hel del bråk i bagaget var det oklart om de ville fortsätta som gift par.

När tiden var inne att bestämma om paret ville fortsätta leva som gifta eller gå skilda vägar så var de eniga. Både Elinor och Lars ville vara fortsatt gifta med varann.

Elinor och Lars
Elinor och Lars.

I slutet av sista programmet meddelar SVT att de söker nya singlar som hoppas på att få träffa kärleken och är beredd att gifta sig vid första ögonkastet. Kanske blir det en ny säsong?

Gift vid första ögonkastet finns tillgängligt att streama på SVT Play.

FOTO: Ulrika Malm/SVT

Annons