Sofia Lindhe om bråket med Anton Pehrson i Gift vid första ögonkastet

Sofia Lindhe, Anton Pehrson

I det senaste avsnittet av Gift vid första ögonkastet uppstår ett bråk mellan det nygifta paret Sofia Lindhe och Anton Pehrson.
Det hela gick så långt att Sofia brast ut i gråt.
– Alla killar är dumma i huvudet, säger hon i programmet.

Den sjunde säsongen av Gift vid första ögonkastet är i full gång. Som vanligt så får tittarna se sex singlar bli ihopparade och gifta sig utan att varken ha sett eller pratat med varandra tidigare.

Programmet går ut på att sex singlar paras ihop med den person som experterna anser är deras rätta. Efter det ska de alltså gifta sig direkt på första träffen. Parens första möte sker vid vigseln och därefter får tittarna följa med på deras första tid tillsammans som äkta makar. Efter fyra veckor är det sedan upp till paren att bestämma om de vill fortsätta leva som gifta, eller om de vill skilja sig.

LÄS MER: Magdalena Graafs hint till kvinnor om exet Magnus Hedman

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas engagemang i den nya säsongen

Den här säsongen har minst sagt engagerat tittarna och på sociala medier har SVT fått mycket beröm för matchningarna.

”Och matchningarna känns bättre än på länge så det blir en spännande säsong !”, skriver en tittare.

”Känner på mig att det blir en bra säsong. Det börjar likna kärlek banne mig. Årets par verkar positiva”, skriver en annan.

Men det har inte bara varit positiv feedback. Det har nämligen funnits en del tittare som ifrågasatt några av tjejerna.

”Ni har verkligen hittat 2 extrema tjejer detta året, tycker faktiskt lite synd om grabbarna”, skriver en tittare.

Men efter senaste avsnittet kunde tittarna se Susanna Lundbergs vändning i beteendet mot Johan Skantz. I avsnittet fick tittarna se en tydlig förbättring i deras förhållande, och en förstående Susanna. Däremot blev det inte lika glatt hemma hos Anton Pehrson i Allingsås.

Bråket om låttexten urartade

Där var det dags för honom och Sofia att fira midsommar tillsammans och de bjöd in lite vänner till firandet. Men när Anton plötsligt tar ton och bjuder upp till sång blev det inte direkt glada miner från Sofias håll.

Låten som Anton och hans vän glatt börjar sjunga med till är Björn Rosenströms låt Raggarrock, pojkarna som busar. Det märktes tydligt att de sexuella fraserna i låten inte var något som roade Sofia. Den dåliga stämningen eskalerade och tillslut valde Sofia att gå i väg från festen.

– Alla killar är dumma i huvudet, säger hon i programmet och tröstas av vännen.

Anton Pehrson, Sofia Lindhe

Det spelades kubb på midsommarfesten.

Foto: SVT

Sofia och Antons egna ord om bråket

Nu har makarna valt att kommentera bråket till Expressen. Sofia berättar att hon nämligen fått stöd i sociala medier efter händelsen.

”Jag tycker att det är viktigt att frågan lyfts och jag har fått många meddelanden efter gårdagens avsnitt från kvinnor som känner igen sig i situationen och har tackat mig för att jag stod upp och inte räddes 'dålig stämning'. Det gör mig stolt!”, skriver hon till tidningen.

Nu återstår det att se om Sofia och Anton kommer reda ut konflikten, men Anton förklarar nu att det inte är något han vill kommentera riktigt än.

”Diskussionerna fortlöper i nästa veckas avsnitt och jag vill inte redan nu avslöja hur det gick”, skriver Anton Pehrson till tidningen.

FOTO: SVT

LÄS OCKSÅ: Gift vid första ögonkastet 2021: Alla deltagare i säsong 7

LÄS OCKSÅ: Susanna Lundbergs plötsliga vändning i Gift vid första ögonkastet