Så lever Miha och Niclas från Gift vid första ögonkastet idag

Miha och Niclas, Gift vid första ögonkastet

I Gift vid första ögonkastet – Äktenskapet besöker Maxine Nordlindh och Emil Nygren tidigare deltagarna Miha Alvesson och Niclas Gråberg.
Paret var med i säsong 5 av Gift vid första ögonkastet.
Men hur lever de idag, efter att kamerorna slocknade och fokuset hamnade på nya par?
Hänt svarar.

video

I den senaste säsongen av Gift vid första ögonkastet var det sex singlar som hoppades på att hitta kärleken genom att gifta sig med en för dem okänd person, som experter valt ut.

I säsongsavslutningen framkom det att endast ett par valde att fortsatt vara gifta efter en månads tid tillsammans. De andra två paren valde att gå skilda vägar.

Gift vid första ögonkastet – Äktenskapet

Det lyckligt lottade paret som hittade kärleken i och med experimentet var frisören Maxine Nordlindh, 31, och datorspelsutvecklaren Emil Nygren, 34.

MAXINE OCH EMIL I GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET 2020

FOTO: Stina Stjernkvist /SVT

En tid efter programmets slut visade det sig att paret därefter fick en helt egen serie, Gift vid första ögonkastet – Äktenskapet. I programmet får tittarna se de praktiska och känslomässiga prövningar som Emil och Maxine ställs inför när de bygger upp sitt nya gemensamma liv.

Serien handlar en hel del om kärlek och den sanna bilden om vad som händer sen, efter att experimentet tagit slut.

I tisdagens avsnitt så besöker Miha Alvesson och Niclas Gråberg, ett par från en tidigare säsong som fortfarande håller ihop.

Men hur lever Miha och Niclas idag? Hänt svarar.

Så lever Miha Alvesson och Niclas Gråberg idag

Miha och Niclas var ett av paren som medverkade i säsong fem av Gift vid första ögonkastet. De båda bodde i Årsta, södra Stockholm, men hade aldrig sett till varandra tidigare.

Miha Alvesson och Niclas Gråberg

FOTO: SVT

Idag lever paret fortfarande lyckliga och bor ihop.

För en kort tid sedan visade Miha sin kärlek till Niclas på Instagram där hon beskrev sina känslor för honom och hur han får henne att känna sig trygg.

”Någonting bra som kommer med all tid jag spenderar hemma är Niclas, du gör denna kris mindre läskig”, skriver Miha till sin bild hon delat på Niclas.

Niclas är däremot mer sparsam med att dela med sig på sociala medier, men det är ingen tvekan om att kärlek finns där!

FOTO: SVT, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!