Gift vid första ögonkastet-Lars Ekströms okända förflutna i tv

Lars Ekström, Elinor Sundfeldt

Årets säsong av SVT:s Gift vid första ögonkastet har blivit en riktig tittarsuccé. En av deltagarna är Lars Ekström som dejtar sjuksköterskan Elinor Sundfeldt. Men nu visar det sig att det inte är första gången han syns till i tv-rutan!

Den sjunde säsongen av Gift vid första ögonkastet är i full gång. Som vanligt så får tittarna se sex singlar bli ihopparade och gifta sig utan att varken ha sett eller pratat med varandra tidigare.

I årets säsong har tittarna fått se bland andra Susanna Lundberg, 31, gifta sig med Johan Skantz, 31. Deras kärlekssaga började med mycket skratt och de såg ut att trivas i varandras sällskap.

Men efter ett tag märkte Susanna och Johan att de inte riktigt hade samma humor, då Susanna anser att man inte ska skämta om kvinnans roll i hemmet. Detta är dock något som paret har jobbat på och i förra veckans avsnitt visade Susanna upp ett förändrat beteende.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bråket mellan Sofia och Anton

Det andra paret som gift sig vid första ögonkastet är Sofia Lindhe, 25, och Anton Pehrson, 28. Även där verkar det som att experterna gjort ett strålande jobb när de matchade ihop paret.

Men i tidigare avsnitt kunde man se att det även där uppstod delade åsikter när det kommer till männens syn på kvinnor. Det var efter att Anton sjungit med i Björn Rosenströms låt Raggarrock, pojkarna som busar, som Sofia reagerade starkt.

– Alla killar är dumma i huvudet, säger hon i programmet och tröstas av hennes tjejkompis.

LÄS MER: Bianca Ingrossos ord om relationen till nya assistenten Julia

De sexuella fraserna i låten var helt enkelt inte något som Sofia kunde acceptera, men efter att ha pratat med sexologen Kalle Norwald så kom de fram till en lösning. Sofia kunde nämligen uppskatta att Anton i varje fall försökte förstå henne.

– Nånting som var viktigt för mig var att du sa såhär: "Jag förstår inte det här, men jag vill förstå det". För det hade ju varit väldigt enkelt att bara säga "åh förlåt, jag hade helt fel och sådär", förklarar Sofia.

Okända detaljerna om Lars förflutna

Det tredje paret som är aktuella i programmet är sjuksköterskan Ellinor Sundfeldt, 28, och ögonläkaren Lars Ekström, 35. Även de har haft sina upp- och nedgångar, men Lars resa till Åre verkade göra dem gott.

Men nu visar det sig att det inte är första gången Lars är med i tv, han har nämligen ställt upp i Vem vet mest på SVT. Där tävlade han under namnet Lars Vegas och efter det fick han stöd av ingen mindre än Efter fem-profilen Axel Pileby.

”Lars Vegas! Geni!”, skrev Axel då på Twitter.

Snart är det dags för paren att bestämma sig för om de vill fortsätta vara gifta eller om de väljer att skilja sig.

Gift vid första ögonkastet sänds på SVT1 på torsdagar klockan 21:00 och på SVTPlay.

FOTO: SVT

LÄS OCKSÅ: Gift vid första ögonkastet 2021: Alla deltagare i säsong 7

LÄS OCKSÅ: SVT:s hemliga process bakom äktenskapen i Gift vid första ögonkastet