Viktor Philipson visar upp gravidlyckan med Gynning – för första gången

19 feb, 2021 
Carolina Gynning, Viktor Philipson
Viktor Philipson och Carolina Gynning väntar sitt första gemensamma barn.
Sedan Carolina gick ut med graviditeten har det varit relativt tyst från Viktors håll.
Men nu väljer även han att visa upp lyckan över att bli pappa.
”Väntar på dig”, skriver han.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamn
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Viktor Philipson och Carolina Gynnings kärlekssaga gick både upp och ned under förra året. Men sedan den glada nyheten kom ut att de väntar barn tillsammans verkar det definitivt som att den tuffa tiden är som bortblåst.

I början av förra året var de tillsammans och visade öppet sin stora kärlek för varandra, för att sedan gå skilda vägar till sommaren. Men i augusti kunde paret bekräfta att de återigen är ett par efter en turbulent tid. Carolina berättade då för Expressen om parets situation.

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Gynning till tidningen då och fortsatte:

– Uppbrottet var en del av relationen. Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint.

Annons

Paret väntar en dotter tillsammans

Men de glada nyheterna slutade inte där. För i vintras gick Carolina ut med att de väntar sitt första gemensamma barn. Det var i ett inlägg på Instagram som Carolina avslöjade den stora bebislyckan.

”Ett nytt liv växer inuti mig, den största välsignelsen. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev hon då.

Sedan dess har mycket hänt. I podden Berg & Gynning – hittar sig själva har Carolina nyligen avslöjat att det är en flicka som ligger och växer inuti hennes mage. Det hela offentliggjordes tillsammans med gravida vännen Carina Berg, och det visade sig att hon också väntar på en liten dotter.

– Det kommer en flicka. En bebisflicka. Jag har ju två killar och en ungdom. Jag ska få en liten flicka, sa Carina då i podden.

Carina som är några veckor längre fram i sin graviditet än Carolina har redan nu bestämt sig för ett namn till sin dotter. När hon sedan frågar Carolina erkänner även hon hur parets tankar kring namnval sett ut.

Annons

– Ja vi har också två namn. Jag tror att jag har ett namn och Nishti (Viktor reds.anm) har ett namn. Så vi får slå varandra på käften och den som vinner, det namnet blir det, sa Carolina då.

Viktor bryter tystnaden om nya rollen som pappa

Det är alltså inte direkt någon hemlighet från Gynnings håll att hon ska bli mamma igen. Men desto tystare har det varit från Viktors håll. När Carolina gick ut med avslöjandet kommenterade Viktor bara tre hjärtan på bilden.

Men nu har han uttryckt sin stora glädje över att bli pappa! Det är i ett inlägg på Instagram som han nu visar upp familjelyckan!

”Mamma och Pappa väntar på dig din lilla busunge!”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons