TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon efter Filip Lamprechts ord om Peg Parnevik

Soraya Lavasani, Martin Järborg och Filip Lamprecht på Nyhetsmorgon

I veckan gästade Filip Lamprecht Nyhetsmorgon för att prata om hans medverkan i Let's dance, hans kändisskap och om hatstormen mot dåvarande partnern Peg Parnevik.
Efter intervjun rasar nu TV4-tittarna mot Nyhetsmorgon efter Filips ord om Peg.

Filip Lamprecht, 24, gästade Nyhetsmorgon tidigare i veckan, där han blev intervjuad av programledarduon Soraya Salavani och Martin Järborg. I intervjun öppnade han upp sig för första gången sedan uppbrottet om numera ex-flickvännen Peg Parnevik.

Filip Lamprecht och Peg Parneviks uppbrott

Tidigare i år kom nyheten att kändisparet valt att gå skilda vägar, detta efter att rykten om en möjlig splittring börjat florera under årets säsong av Let's dance som Filip medverkade i.

Både Filip och Peg dementerade först ryktena att de gjort slut , men under en intervju där Filip gästade P3 med: Sara Klintberg och Ison Glasgow beskrevs Peg som hans ex, och Filip bekräftade då att de numera är ex.

Efter det bekräftade uppbrottet har Peg uttalat sig om Filip både i hennes och systern Pennys podcast Pillowtalk och på hennes Instagram.

Under en frågestund på Instagram svarade Peg på en följares fråga om hon är över sitt ex:

FAMILJ Fredrik nya bild på tvillingarna rör följarna till tårar

”Är du över ditt ex? I så fall hjälp en hjärtekrossad tjej hur man gör för att gå vidare”, varpå Peg svarade:

”Jag tror inte att vi någonsin kommer över folk. Det vi kan göra är att växa och utvecklas. Jag tror verkligen att jag har vuxit ifrån den personen jag var. Men det kommer alltid att vara kärlek där och sorg över vad som kunde ha blivit och hur allt hanterades.”

Filip Lamprechts första ord om ex-flickvännen

Även fast Peg har varit öppen om uppbrottet och hennes känslor kring ex-pojkvännen i både hennes podcast och hennes sociala medier så har Filip varit desto tystare kring detaljerna om deras uppbrott.

Det var först i direktsändning i Nyhetsmorgon som han öppnade upp sig om ex-flickvännen. I intervjun berättar han om hans egna känslor kring den kritik som Peg fick i samband med Filips medverkan i Let's dance:

– Nej men det var en supertråkig period för det hela började med att jag tackade ja till något som skulle vara väldigt glädjefyllt och roligt och min tanke var att det var ett tillfälle där jag skulle få presentera mig. Där jag kan få använda mina ord och så får folk tycka om mig eller inte, säger Filip och fortsätter:

– Och när jag väljer att ställa upp på någonting så blir det effekt att det blir väldigt negativa kommentarer till min dåvarande partner. Då försvinner ju lite fokus på det som skulle vara roligt, det blir en annan effekt på andra hållet. Och det var inte något som hon hade tackat ja till men det var hon som hamnade i kläm.

TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon efter Filips ord om Peg

Efter Filips medverkan i Nyhetsmorgon under onsdagen riktades kritiken mot TV4. Vissa tv-tittare ansåg nämligen att det var en dålig intervju eftersom den endast riktades mot Filip och hans ex-flickvän Peg.

En tv-tittare kommenterade under en bild från intervjun på Nyhetsmorgons Facebooksida att det var en urdålig intervju och att TV4 borde kunna bättre:

”Varför tjata om exet??? Det var väl inte därför han var där. En urdålig intervju TV4 borde kunna bättre.”, skrev en upprörd tv-tittare.

En annan undrar vad Nyhetsmorgon håller på med:

”Vad håller Nyhetsmorgon, på med? Filip, var inte där, för att försvara sig, när det gäller hans ex.”

LÄS OCKSÅ: Elena Belle har träffat någon ny – första orden om relationen

LÄS OCKSÅ: Renée Nyberg och David Hellenius 15-årige son Leo gör succé

FOTO: TV4/Facebook, Nyhetsmorgon/Youtube

Senaste nytt