LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-tittarnas ilska – rasar mot upptäckten i Renées brygga 2022

13 jan, 2022 
Renée Nyberg i vit skjorta. Renée Nyberg och Johanna Nordström.
I veckan var det säsongspremiär för det uppskattade tv-programmet Renées brygga.
Sveriges hetaste kändisprofiler besöker programledaren Renée Nyberg i skärgården och deltar i intima samtal.
Nu rasar TV4-tittarna mot en upptäckt i programmet.
Annons
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”Brand logo
Oscar Zias barnbesked: ”Hur?”

Renée Nyberg, 55, är den andra halvan i Sveriges mest älskade TV4-par. Den andra halvan är såklart hennes make komikern och programledaren David Hellenius, 47.

Renée syns i tv-program så som Bytt är bytt, Klassfesten och hennes egna programmet Renées brygga, som hade säsongspremiär på kanalen under gårdagen. Nu rasar tittarna mot en detalj i det älskade programmet.

Renée Nyberg aktuell med ny säsong av Renées brygga

I programmet Renées brygga träffar den folkkära programledaren några av Sveriges mest älskade kändisprofiler på en brygga i idyllisk svensk skärgårdsmiljö. Roliga aktiviteter, läckra maträtter och ärliga samtal med profilerna är kittet i programmet idé.

I årets säsong av programmet träffar Renée bland andra skådespelaren Peter Stormare, 68, musikalartisten Helen Sjöholm, 51, sångaren Tommy Körberg, 73, före detta statsminister Stefan Lövfen, 64, komikern Johanna Nordström, 26, mångsysslaren Sissela Kyle, 64, och många fler.

Annons

Redan i säsongstarten får vi erfara programmets kärna och dynamik som resulterar i intima samtal. Renée Nyberg berättar för gästen Helen Sjöholm om hur hon hämtat styrka i låten Gabriellas sång, från filmen Så som i himmelen, under tiden hon levde i en destruktiv relation.

– Den har betytt otroligt mycket för mig kan jag säga. Det var länge sen, väldigt länge sen, men innan jag blev mamma så var jag i en sån relation, säger Renée i avsnittet.

Efter det djupa samtalet skålar Renée och Helen i glas fylld av bubblig dryck.

Renée Nyberg och Helen Sjöholm skålar på bryggan efter ett djupt samtal i säsongspremiären av TV4-programmet Renées brygga.
Renée Nyberg och Helen Sjöholm skålar på bryggan efter ett djupt samtal i säsongspremiären av TV4-programmet Renées brygga.

Kritiken mot programmet Renées brygga: ”Besviken”

Skålen profilerna emellan är just det som ligger till grund för kritiken som TV4-tittarna framför efter första avsnittet sändes.

Annons

Förutom skålen mellan Helen och programledaren Renée, så innehåller nästan varje scen av programmet någon form av, till synes, alkoholhaltig dryck i glasen framför profilerna.

Inte minst i bilderna som rullar bakom introt till programmet. Där snapsar Tommy Körberg glatt, Johanna Nordström håller i en flaska öl på bryggan och Sissela Kyle höjer sitt rödvinsglas i en skål. Bara för att nämna några. Nu rasar tittarna över materialet, som kanalen TV4 har godkänt.

Hoppades det skulle vara måttligare med alkohol i TV4s program. Blev besviken”, skriver en upprörd följare.

Håller med”, skriver en andra som svar.

Tyckte det var så där....varför dricka så mycket alkohol hela tiden, kan dom inte ha kul utan sprit?”, skriver en tredje person som uttrycker sin oro.

FOTO: TV4

Annons