PT-Fias bild väcker reaktioner – efter kärlekslyckan med Tareq Taylor

Tareq Taylor & Sofia Ståhl

I slutet av förra året började det spekuleras kring en potentiell romans mellan Tareq Taylor och träningsprofilen Sofia Ståhl.
Nu lägger Sofia upp en bild som väcker starka reaktioner hos följarna.

Tareq Taylor är en av Sveriges mest folkkära profiler. Något som blev väldigt tydligt när han fick förfrågan om att vara SVT:s julvärd förra året.

När Tareq fick erbjudandet blev han överväldigad av lycka och i en intervju har han tidigare berättat om känslorna kring hedersuppdraget.

– Jag höll på att köra av vägen. Sen bröt jag samman. Jag tycker det här är ett så stort hedersuppdrag. Det känns otroligt stort, verkligen, sa han då.

Men det är inte bara när det kommer till karriären som Tareq verkar ha haft stora framgångar den senaste tiden. Även kärlekslivet verkar blomma.

Träningsprofilen Sofia Ståhl pekas ut som Tareqs nya tjej

Det var i slutet av förra året som Hänt kunde meddela att Tareq träffat en ny, och enligt uppgifter rörde det sig om träningsprofilen Sofia ”PT-Fia” Ståhl.

Sofia är författare, programledare, personlig tränare, influencer och en framgångsrik bloggare. På Instagram har hon över 40 000 följare och har dessutom skrivit böckerna Trappträning och Tio vägar till hälsa.

Tittarkritik mot upptäckten i TV4:s direktsändning: ”Så synd”

Än har Tareq och Sofia varken dementerat eller bekräftat spekulationerna men i ett inlägg på bloggen hintar träningsprofilen om kärlek.

”Det här året har utmanat mig emotionellt som aldrig tidigare. Har utvecklats, vågat släppa in någon på det djupaste djupet för kanske första gången, synat mina egna mönster i sömmarna, behövt göra upp med gammal skit, välja om, välja bort och välja nytt”, skriver hon.

Sofia Ståhl lämnar Stockholm – efter romansryktet med Tareq Taylor

Tareq och Sofia har inte lagt upp några bilder tillsammans, men när Sofia häromdagen la upp att hon är i Malmö var det många som undrade om hon är där för att vara med kocken.

”Klockan var tidig eftermiddag när jag låste dörren och klev ut på gatan. Blå himmel och sol mötte mig för första gången på evigheter. Hela mitt väsen längtade efter att springa, att få sträcka ut.Jag sprang och fick den där känslan av att kunna fortsätta hur länge som helst. En känsla som inte alltid infinner sig, men när den kommer vill jag ta tillvara på den,” skrev hon under ett bildspel från resan varpå följarna kommenterade:

”Hälsar du på Tareq?”

”Hälsar du på Tareq nu igen?”

Sofia har däremot inte svarat på följarnas frågor.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofias nya frisyr – klippt luggen efter långa frånvaron

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös familjelycka med pojkvännen Anders Bernunger

SENASTE NYTT!