Pernilla Wahlgrens ord om viktnedgången skapar starka reaktioner

Pernilla Wahlgrens vikt

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren väljer nu att visar upp sin kroppsförändring för följarna.
Hennes före- och efterbilder väcker starka reaktioner hos följarna.
– Man ser verkligen skillnad, hälsar en person i en kommentar.
503 Service Unavailable

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest populära tv-profiler. Förutom att synas i tv-rutan är hon även artist och influencer. I serien Wahlgrens värld har hon kanske gjort stort störst avtryck, tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso, 27.

På Instagram har Pernilla över 700 000 följare. Det är just där hon nu väljer att visa upp sin kroppsförvandling – som möts av en mängd reaktioner. Se här!

Hannas stora sorg – berättar om tragiska dödsfallet: ”Orättvist”

Pernilla Wahlgren blev sjuk i covid-19 – hade inga symptom

Från och med den 12 januari 2022 gäller nya restriktioner i Sverige, detta på grund av den omfattande smittspridningen av covid-19. En av de som nyligen drabbades av sjukdomen för första gången var Pernilla Wahlgren, likaså sonen Benjamin Ingrosso, 24.

De två satte sig i karantän tillsammans, förklarade Pernilla i den egna podcasten Wahlgren & Wistam. Pernilla poängterade även att det kan vara Sofia Wistam som smittat henne.

– Tack snälla Sofia för julklappen. Det du gav mig var inställda resor, men mysig egentid med Benjamin. Du gav mig corona!, sa Pernilla i podden.

Pernilla hade egentligen planer på att åka till sitt hus i Spanien, med anledning av detta så tog hon ett covid-test som sedan visade positivt. Det blev alltså ingen resa, men Pernilla var ändå glad att hon testade sig då hon inte har haft ett ända symptom.

Tv-profilen är nu frisk och har börjat filma igen för Wahlgrens värld.

Pernillas kroppsförvandling – visar upp viktnedgången

Pernilla Wahlgren visar nu upp sin kroppsförvandling på Instagram, samtidigt som hon gör reklam för ett företag hon är ambassadör för. Flera av följarna reagerar nu på bilderna och betonar att det är stor skillnad.

Första bilden visar hur Pernilla ser ut idag, medan andra bilden är tagen för ett tag sedan. Under bildspelet skriver hon: ”Ja, det skiljer några kilon mellan bild 1 & 2…Men jag mäter inte mitt välmående i kilon - utan i hur jag MÅR!”

Hon fortsätter: ”Jag kan fortfarande äta det jag vill, men jag får den vägledning jag behöver för att fortsätta att må så här bra!”

Följarna ger även sin syn på Pernilla Wahlgrens förvandling.

Gud vilken skillnad på lyster och hud! Man ser verkligen skillnad som sagt inte på kilon utan man ser att du mår psykiskt bättre”, skriver en person i en kommentar.

Vikten betyder inget bara man mår bra o vem man är som är person o har i sitt hjärta, speciellt när man blir äldre, promenader funkar för mig o hålla igång lagom!! Kör på du”, hälsar en annan.

Starkt jobbat”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam kritiseras efter omslagsbilden till podden

LÄS OCKSÅ: Därför har Magdalena Graaf slutat följa Louie Marti på Instagram

FOTO: Instagram, discovery+

SENASTE NYTT!