Här är alla deltagare i Bytt är bytt 2021 – säsong 8

Renée Nyberg och Li Pamp

Bytt är bytt är äntligen tillbaka i tv-rutan med en ny säsong.
Renée Nyberg leder programmet och Li Pamp står för expertisen.
Vilka medverkar? Här är hela listan med alla deltagare!
TV: Därför tvingades David Hellenius bo i Renée Nybergs källare i 1 år
Slå på ljud

Bytt är bytt är TV4-programmet där en duo i varje avsnitt omges av åtta antika objekt. Deltagarnas jobb är att gissa vilket objekt som är värderat högst och lägst. Summan som det objektet de har kvar till slutet är värt, det är den summan de får med sig hem i svenska kronor, och det handlar om allt från 500 kronor upp till en halv miljon.

Programledare för succén är Renée Nyberg, 55, och kommande säsongens expert är Li Pamp, 49.

Renée Nyberg och Li Pamp i Bytt i bytt

Renée Nyberg och Li Pamp.

FOTO: TV4

Här är alla deltagare i Bytt är bytt 2021

Nu är snart säsong 8 igång, och uppställningen av deltagare är blandad. Det är både tidigare kända och för många okända personer som i höst kommer medverka i programmet i hopp om att vinna en halv miljon kronor. Vilka är de modiga deltagarna?

Alla deltagarna i säsong 8 av Bytt är bytt:

 • Avsnitt 1 den 30 september
  Det äkta paret kändisen Pontus Platin, 66, och Marzena Doberhof Platin, 51, från Stockholm inleder säsongen. De samlar inte bara på vackra ting utan också kan även titulera sig som exempelvis bland annat författare, koreograf, artist och konstnär.
 • Avsnitt 2 den 7 oktober
  Lärarkollegorna Amina Schlich, 28, och Rebecka Häll, 28, från Växjö, som har känt varandra hela livet, brinner för jämlikhet, rättvisa och att vinna stort i Bytt är bytt.
 • Avsnitt 3 den 14 oktober
  Syskonen Chi Hao Poon, 35, och Peggy Poon, 28, från Stockholm, har bott över hela världen och älskar matte, programmering och ny teknik.
 • Avsnitt 4 den 21 oktober
  Filip Tenggren, 22, och Linda Leoni, 21, träffades på Tinder. De är två klädsnobbar från Båstad som nästan bara dricker champagne. Kammar de hem storvinsten kommer de vinstpengarna få betala för bröllopsringarna.
 • Avsnitt 6 den 4 november
  Alexander König, 32, och Mattias Johansson, 28, är två bästa kompisar från Stockholm. De är även grannar både hemma och på landet, och driver mäklarfirma respektive slottshotell.
 • Avsnitt 7 den 11 november
  Rockabillybrudarna Sofia Kurek Fogestedt, 35, från Fjärås och Sandra Björk, 34, från Heby driver Pinuppodden ihop och vill använda eventuella vinstpengar till att köpa reservdelar till sina gamla Cadillacs.
 • Avsnitt 8 den 18 november
  Fataneh Hadi, 56, och Robin Hododi, 22, från Mölnlycke har en mor- och sonrelation. Ena är hobbykonstnär och schackspelare, och den andra är Van Gogh-fan och fotbollsspelare.
 • Avsnitt 9 den 25 november
  Influencern Daniel Paris, 33, från Stockholm och artisten Shirley Clamp, 48, från Skarpnäck slår sin kloka huvuden ihop för att försöka dra in så mycket vinstpengar som möjligt till behjärtansvärda ändamål.
 • Avsnitt 10 den 2 december
  Tommie Daniel Damberg, 34, från Stockholm och hans moster Annelie Hedlund, 54, från Hallsberg kan en hel del om möbler, popkultur, formgivning, musik, vintage, veteranmopeder, glas och porslin.
 • Avsnitt 11 den 9 december
  Robinson-Hayes Jemide, 47, från Stockholm och Noghor Jemide, 37, från Tyresö är bröder. De har har fullt upp i livet med sina familjer, heltidsjobb och all träning. Båda två arbetar även som skådespelare vid sidan av.
 • Avsnitt 12 den 16 december
  Madeleine Lindvall, 34, och Jonathan Lindvall, 35, från Lidingö delar inte bara ett brinnande second hand-intresse, de har också fyra barn ihop.

Stort lycka till alla deltagare!

Bytt är bytt har premiär på TV4 den 30 september klockan 20.00, och finns då även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: TV4:s besked om Renée Nyberg – efter tittarnas undran

LÄS OCKSÅ: Karin Laserows egna ord om avhoppet från TV4:s Bytt är bytt

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN