TV4:s kryptiska svar om Li Pamps framtid i Bytt är bytt

Blir det Li Pamp eller Karin Laserow som är med i Bytt är bytt nästa år?

TT
Den här säsongen har Li Pamp axlat rollen som antikexpert i Bytt är bytt efter att Karin Laserow varit tvungen att ta en paus.
När programmet nu går i mål för den här gången undrar många vem som kommer stå vid Renée Nybergs sida nästa år.

Det mycket omtyckta TV4-programmet Bytt är bytt är slut för den här säsongen. I år har det sett annorlunda ut jämfört med tidigare upplagor.

För Karin Laserow, som varit antikexpert under de sex första säsongerna, var tvungen att ta en paus. Anledningen till det är naturligtvis coronapandemin.

– Livet går inte i repris men det gör Bytt är bytt, har Karin Laserow tidigare sagt till Hänt, och tillade då:

– Det kan man alltid spola tillbaka, men livet kan man inte få tillbaka.

Li Pamp om uppdraget i Bytt är bytt

Det blev som bekant Li Pamp som fick hoppa in och bilda ett nytt radarpar med programledaren Renée Nyberg. Hon berättar i en intervju med Hänt att erbjudandet kom så hastigt att hon knappt hann förbereda sig.

– Det var väldigt roligt, jag hann inte direkt få några förväntningar för frågan kom så nära inpå att vi satte igång med inspelningarna. Allt bara flöt på så det var kul, säger Li Pamp.

LÄS MER: Li Pamp om okända relationen till Karin Laserow

I den intervjun berättar Li Pamp också att hon känner Karin Laserow sedan tidigare, men att de inte hann prata med varandra innan allt drog igång.

– Det är en liten bransch där de flesta känner varandra. Karin och jag har till och med jobbat ihop då vi gjorde någon föreläsning på ett slott i Skåne, för några år sedan. Det var supertrevlig.

När Hänt pratar med henne har hon inget klart besked att ge om hur hennes framtid i programmet ser ut. Det beror mycket på att hennes andra jobb som tar en hel del tid i anspråk.

– Jag är dedikerat till mitt arbete som rektor på Auctionet Academy och kommer det sen en ny förfrågan om medverkan i Bytt är bytt så besvarar jag den då tänker jag, säger Li Pamp.

TV4:s svar om Bytt är bytts framtid

Inte heller TV4 verkar ha bestämt sig. Pressansvarige Amanda Hjärtmyr svarar så här när Hänt frågar henne om vem som kommer vara antikexpert nästa säsong:

Vi är superglada över hur den här säsongen har tagits emot av tittarna och hur nästa års säsong kommer att se ut får vi återkomma kring längre fram”, skriver Amanda Hjärtmyr.

Ja, så vem som står där bredvid Renée Nyberg får vi alltså vänta med att se. Men det verkar i alla fall klart det kommer en till säsong.

Bild: Karin Törnblom, Johan Nilsson/TT

Läs också: Li Pamp om familjelyckan med de fyra sönerna

Läs också: Li Pamp avslöjar verkliga relationen med Renée Nyberg

SENASTE NYTT!