Li Pamp om familjelyckan med de fyra sönerna

Li Pamp

Foto: TT/TV4

Bytt är bytt-aktuella Li Pamp berättar nu i en intervju med Hänt om lyckan och svårigheterna med att vara mamma till fyra tonårsöner.
– Det är det finaste uppdrag man kan ha, säger Li.

Li Pamp, 48, är just nu aktuell i TV4:s Bytt är bytt. På torsdagarna syns hon i tv-rutan tillsammans med Renée Nyberg, 54, i kanalens populära program om antikviteter.

Så lever Li Pamp utanför tv-rutan

LÄS MER: Nya bilden på Renée Nybergs okända son Tom

Men även om Li är ett välkänt ansikte för det svenska folket vet vi inte allt för mycket om hennes liv utanför tv-rutan. I en intervju med Hänt berättar nu Li om vad hon helst har för sig när det finns tid för egna intressen.

– Just nu har jag inte så mycket fritid för jag jobbar stenhårt med mitt vanliga jobb, jag är rektor för en antikskola som heter Auctionet Academy. Så den här hösten har jag knappt någon fritid. Jag och lärarna vi föreläser och spelar in online-kurser, det är lanseringar och grejer, säger Li och fortsätter:

– Men när jag väl får en fritid igen då tänkte jag umgås mer med min familj, spela tennis, läsa och laga mat, för det är sånt som jag gillar att göra i vanliga fall.

Familjelivet är något som betyder mycket för Li, att tillbringa tid med sönerna gör hon gärna.

– Jag är mamma till fyra söner och de är min närmaste familj, säger Li.

Li Pamp om lyckan över att vara mamma

Li är sedan flera år skild från pappan till barnen. Numera har hon en ny relation. Men vem den hemlige mannen är håller hon för sig själv.

Sönerna är alla i tonåren och även om det kan vara hektiskt att ha fyra killar mellan åldrarna 13 och 19 år så älskar Li Pamp livet som mamma.

– Det är det finaste uppdrag man kan ha. Jag är enormt glad för mina barn, det är jag verkligen, säger hon och fortsätter:

– Det bästa är förstås att få känna så vid och villkorslös kärlek till andra människor.

”Skulle vilja ägna mer tid åt var och en”

Äldsta sonen är idag 19 år gammal och studerar just nu på högskolan. Detta innebär att han för tillfället inte bor hemma. Men att sonen växer upp och flyger ut boet ser Li på med positiv blick.

– Det är också roligt, det är en ny fas. Det är roligt att få ha ett vuxet barn. Det blir en annan typ av relation och andra samtal, säger hon.

Som karriärkvinna med många bollar i luften finns det dock en viss svårighet med föräldraskapet.

– Det är kanske att få tiden att räcka till. De är många och jag känner ofta att jag skulle vilja ägna mer tid åt var och en av dem, säger Li Pamp till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas oro för Steffo Törnquists hälsa efter comebacken i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Följarnas frågor om Tilde de Paula Ebys relation med maken Thomas

SENASTE NYTT!