TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bytt är bytt– Li Pamp om okända relationen till Karin Laserow

05 nov, 2020 
Karin Laserow och Li Pamp
Li Pamp fick det ärofyllda uppdraget att ersätta Karin Laserow i Bytt är bytt.
Nu berättar Li att de två antikexperterna faktiskt känner varandra – utanför TV4-programmet.
Annons
David Hellenius utseendepik mot hustrun Renée – efter mötet med Li PampBrand logo
David Hellenius utseendepik mot hustrun Renée – efter mötet med Li Pamp

En ny säsong av det populära tv-programmet Bytt är bytt är i full gång. Precis som vanligt får det svenska folket möjlighet att testa sina kunskaper gällande antikviteter. Till skillnad från tidigare år är det superduon Renée Nyberg, 54, och Li Pamp, 48, som håller i programmet.

Karin Laserow tvingades lämna Bytt är bytt

Det var i somras som det avslöjades att antikexperten Li skulle ta över efter Karin Laserow, 70. Orsaken till att Karin tvingades hoppa av programmet är omständigheterna kring den pågående coronapandemin.

När Hänt nådde Karin i somras hade hon blandade känslor kring avhoppet. Karin hade nämligen gärna fortsatt i programmet.

– Det är såklart snopet. Man får ta alla parametrar och lägga ihop plus och minus. Sen får man se var man hamnar. Och liv går före lust, sa då Karin.

Men som tur var fick Karin snabbt en ersättare, som även hon har blivit rejält uppskattad av TV4-tittarna.

Annons

Li Pamps glädje över uppdraget

När Li Pamp fick frågan om att vara med i programmet blev det snabba puckar. Då Karins avhopp kom tätt inpå inspelningarna fanns det knappt tid att tänka efter – men för Li var det självklart att ta sig an uppdraget. Det berättar hon nu i en intervju med Hänt.

– Det var väldigt roligt, jag hann inte direkt få några förväntningar för frågan kom så nära inpå att vi satte igång med inspelningarna. Allt bara flöt på så det var kul, säger Li Pamp till Hänt.

Sedan i höstas är det alltså Li som står för expertkunskaperna i TV4-programmet. Men vad många kanske inte vet är att Li och Karin har en relation till varandra.

– Vi känner varandra sedan innan. Det är en liten bransch där de flesta känner varandra. Karin och jag har till och med jobbat ihop då vi gjorde någon föreläsning på ett slott i Skåne, för några år sedan. Det var supertrevligt, säger Li Pamp och fortsätter:

– Men just inför det här så pratade vi inte. Jag bara kastades in och det kanske egentligen var lika bra att jag gick göra det på mitt sätt.

Annons