Tittarnas kritik efter Lotta Engbergs ord om Lotta på Liseberg

Snart drar Lotta på Liseberg igång igen med olika artister och underhållning på TV4.
Men några tittare riktar nu redan kritik mot Lotta efter orden om artisterna.
”Skulle önska att samma artister inte roterar mellan allsångsprogrammen”, skriver en.
Slå på ljud

Lotta Engberg, 58, ser vi som programledare för både Bingolotto på söndagar och i det egna programmet Lotta på Liseberg under somrarna.

Idag har hon dessutom en relation med Mikael Sandström, 62, känd som ”soldoktorn”. Förutom att hon precis har flyttat till ett nytt hus med kärleken så spirar kärleken mellan turturduvorna! Och sommaren beräknas bli full av jobb. Lotta på Liseberg kommer Lotta hålla i, medan Mikael kommer hoppa in i Bingolotto emellanåt som gäst.

Mikael har dessutom tidigare berättat om flytten för Hänt och beskrev det som en omställning.

– Det är en omställning, jag kan inte säga att Göteborg är min hemstad. Men jag har ju sommarställe här nere och det blir bra på många sätt. Men det klart det är en omställning och att flytta ihop med någon efter att ha bott själv i tretton år, sa Mikael då.

BARN Emilia i chock efter orosanmälan om dottern

Programmet Lotta på Liseberg pausas på grund av fotbolls-EM

Samtidigt som Lotta på Liseberg tar fart finns det en annan stor tv-händelse som många svenskar längtat efter och det är fotbolls-EM.

Lotta på Liseberg har snart premiär, nämligen söndagen den 20 juni på TV4 och på TV4 play. TV4 har även meddelat att premiären kommer att bli längre en ett vanligt avsnitt.

Men efter premiären tvingas Lotta på Liseberg ta ett längre uppehåll direkt, närmre bestämt till måndagen den 5 juli. Detta på grund av fotbolls-EM som äger rum.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas kritik efter Lotta Engbergs ord om Lotta på Liseberg

Och Lotta Engberg är minst sagt laddad för en ny säsong av programmet!

– I år får vi njuta av underbar musik från både nya, spännande artister och folkkära favoriter. En perfekt mix med andra ord. Alla vi som jobbar med Lotta på Liseberg längtar enormt mycket efter att få möta vår publik igen, säger programledare Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Men i en video som TV4 publicerat på Facebook nyligen berättade Lotta om vilka artister hon önskar komma i sommar till Liseberg.

– Helen Sjöholm har aldrig varit på Lotta på Liseberg, tänk om det händer i år, sa Lotta bland annat.

Tittarna är dock kristiska till videon och spekulationerna om artisterna.

”Skulle önska att samma artister inte roterar mellan allsångsprogrammen utan det blir mera variationer. Ser fram mot Lotta på Liseberg. Alltid lika trevligt med proffset Lotta.”, skriver en.

”Sabaton. Men det lär ju inte hända eftersom detta program precis som alla andra svenska musikprogram bara accepterar vissa musikgenrer. Ganska tråkigt faktiskt.”, skriver en annan.

Artisterna som kommer under premiäravsnittet är: Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken, och E-Type.

LÄS OCKSÅ: Därför vill Sanna Nielsens pojkvän Joakim Ramsell inte ha Instagram

LÄS OCKSÅ: Därför visas inte Sommarkrysset 2021

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!