så mycket bättre 2022

Tittarnas ilska efter upptäckten med Olle Jönsson i Så mycket bättre

Deltagare i Så mycket bättre 2022

Så mycket bättre 2022 är i full gång med säsong 13!
Men nu riktar tittare kritik efter händelsen i programmet där en av artisterna inte fick ta ton.
Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”
0:36

Efter reklamen: Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”

(0:36)

Slå på ljud

Nu är det många som sitter bänkade i tv-sofforna varje fredag för att se artisternas tolkningar i veckans Så mycket bättre. I årets säsong är det bland andra Anna Ternheim, 44, Måns Zelmerlöw, 36, Molly Hammar, 27, och Olle Jönsson, 66, som ska tolka och få sina låtar tolkade av de andra deltagarna.

Men nu är det tittare som riktar kritik mot Så mycket bättre efter att en av artisterna inte tagit ton i det senaste avsnittet.

Så mycket bättre-konceptet ändras

Efter många år har TV4 valt att ändra om lite i programmet, tidigare fick alla artisterna en helt egen dag där den artistens låtar tolkades av de andra deltagarna. Konceptet har sedan 2019 förändrats för att uppdatera programmet och det finns inga planer på att ändra tillbaka till hur det varit tidigare.

– Vi känner väl inget jättebehov av att skruva på saker igen. Vi tycker det fungerar bra, artisterna gillar det, att inte behöva vara där tio dagar och så, berättade programmets producent Martin Nygren till Expressen.

Trots att produktionen och artisterna verkar tycka om det nya konceptet är inte alla tittare helt nöjda med beslutet och riktar sig kritik mot programmat på TV4:s Facebook.

”Varför gör tv4 om programmet? Det var bättre innan, nu byter dom av varandra hela tiden, det är så dumt”, skriver en annan.

”Håller med, det är urdumt! Som det var tidigare, när varje person hade sin dag, då kunde man lära känna dem bättre, särskilt de man inte kände till.”, instämmer en tittare.

Ilskan efter händelsen i Så mycket bättre

Men några tittare reagerade på att en av Så mycket bättre-deltagarna inte tolkat någon av de andra artisternas låtar i lördagens program, nämligen självaste Olle Jönsson. Och på TV4:s Facebooksida är det tittare som uttrycker sitt missnöje.

”Väntade på att Olle skulle tolka nåns låt, men han sjöng inte.”, skriver en tittare.

”Skandal!!! Bästa artisten får ej sjunga på 2 timmars program – Vad är detta?”, kommenterar en annan på Facebook, varpå en annan ställer samma fråga:

”Varför sjöng inte Olle igår?”

Hur det kom sig att Olle inte tolkade några låtar i lördagens program är dock oklart.

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN