AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw avslöjar boende-bluffen i Så mycket bättre: ”Penthouse”

29 okt, 2022 
André Färnsveden
Måns Zelmerlöw.
I det andra avsnittet av Så mycket bättre gör Måns Zelmerlöw entré.
Men nu avslöjar han bluffen i programmet.
– Jag fick bo 300 sjömil från produktionen, säger Måns.
Annons
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Så mycket bättre har nu haft premiär och flera artister har samlats på Gotland för att tolka varandras låtar och berätta personliga anekdoter runt middagsbordet. Som vanligt blandar programmet artister från alla åldrar och genrer. Bland de finns exempelvis Darin Zanyar, 35, Anne-Lie Rydé, 66, och Albin Lee Meldau, 34, som försvann under det andra avsnittet av programmet, något som Hänt tidigare skrivit om.

Senast att dyka upp i tv-rutan är Måns Zelmerlöw, 36, som har tackat nej till programmet tidigare. När Hänt träffade artisten inför premiären förklarade han att det var oväntat tufft att vara med men att det även var en rolig upplevelse.

– Det har aldrig blivit av tidigare, men det var väldigt mycket mer hektiskt än vad jag trodde det skulle vara, väldigt mycket mindre sömn men otroligt skönt och vi var ett otroligt skönt gäng.

Annons

Molly Hammar avslöjar bluffen om Måns boende i programmet

Hänt möter som sagt Måns Zelmerlöw inför premiären av Så mycket bättre, tillsammans med Molly Hammar, 27, som är en av två värdar i årets säsong. I det första avsnittet berättar Molly att hon har varit i huset där artisterna bor, tidigare i livet. Något hon ger en förklaring till i intervjun med Hänt.

– Men jag är halv-gotlänning, vi har hus på Gotland och min pappa har spelat på Grå Gåsen faktiskt och då hängde jag med där och fick redan då drömmar om att en dag vara där, så mäktigt att komma dit.

Då hoppar Måns in och skämtar med Molly om hon drömde att bo i ”grisstian” där han fick bo i under inspelningen. Men Molly förklarar att Måns bodde i något helt annat än en grisstia.

– Men snälla du hade ett eget litet penthouse, Måns var såhär ”Jag kommer om jag får sviten” typ, säger Molly och utbrister i skratt.

Måns avslöjande om boendet i Så mycket bättre

Men Måns förklarar att det inte alls var fallet. Han berättar att han till skillnad från de andra fick bo långt ifrån huset något som inte framkommer i programmet.

Annons

– Nej, nej verkligen inte, jag fick bo 300 sjömil från produktionen, säger Måns.

– Nej det är sant faktiskt, säger Molly innan hon avslöjar en lyxig detalj om Måns boende:

– Men du fick en pool.

– Jag fick en pool, det löste sig, bekräftar Måns.

Men att Måns skulle ha någonting med boendesituationen att göra är något han förnekar. När Hänt frågar artisterna om de får välja boende själva svarar de båda att så är fallet.

– Nej, eller jag fick inte det iallafall, men jag vet inte, jag var bara tacksam säger Molly och skrattar.

– Nej verkligen inte, jag fick då gå i uppförsbacke, säkert 50 meter varje morgon för att komma till huset.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons