LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws förbud mot hustrun Ciara – efter frågan om kroppsförändringen

26 okt, 2022 
Ciara och Måns Zelmerlöw.
Måns och Ciara Zelmerlöw är inne på sitt tredje år som gifta och har två barn ihop. Nu visar det sig att Måns ställer krav på sin hustru och sätter upp ett visst förbud.
Annons
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, har varit ett par ända sedan 2016 och för nästan exakt tre år sedan ringde bröllopsklockorna för paret.

Det blev en otroligt fin och kändistät bröllopsfest med gäster som Carola Häggkvist, 56, Per Andersson, 45, och Jonas Björkman, 50. Dessutom ställde Sarah Dawn Finer, 41, och Oscar Zia, 26, till med sång och sjöng Kärleksvisan.

Bröllopet ägde rum på en ö i Kroatien, faktum är att det var exakt där som Måns hade friat till Ciara två år tidigare.

Familjelyckan med Ossian – efter missfallen

Sedan dess har mycket hänt och paret är idag tvåbarnsföräldrar till sönerna Albert, 4, och Ossian, som föddes i augusti i somras. Ciara har även sonen Archie, 8, från ett tidigare förhållande men Måns ser honom i princip som sin egen son också – då de har en väldigt bra relation.

Annons

När Ciara blev gravid med sonen Ossian var glädjen total. Paret hade nämligen kämpat länge med att bli gravida och hade varit öppna om missfallen.

Sommaren 2020 blev Ciara gravid och det såg ut som att 2021 skulle bli ett väldigt bra år. Men så blev det inte. I ett inlägg på Instagram delade Ciara med sig av den tragiska nyheten, hon hade drabbats av ett missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev hon då.

Detta var det andra missfallet för paret under ett och samma år, så med andra ord var det en riktigt tuff kamp.

Måns okända förbud för Ciara Zelmerlöw

Nu ser det som tur är annorlunda ut och Albert och Archie verkar älska sina roller som storebröder till Ossian. Nyligen tog hela familjen dessutom en välförtjänt tripp till Cypern. Väl på plats kom dock bakslag efter bakslag. Det började med ett riktigt oväder följt av inställda flyg hem.

Annons

Under Cypern-resan kommer det nu fram att Ciara hade en önskan om att göra en piercing i örat – något som Måns däremot ska ha förbjudit henne att göra.

”Min man sa att jag inte fick göra en piercing i Cypern för att "jag är vuxen".”, skriver Ciara och kommer på en listig lösning för att kringgå förbudet:

”Men han sa inte att jag inte kunde göra en i Stockholm dock.”

”Kan någon snälla rekommendera något trevligt piercing-ställe som jag kan gå till? (Helst något ställe som "designar" örat)”, tillägger hon.

Måns och Ciara bor normalt sett i Surrey utanför London, men är nu på plats i Stockholm för att stötta Måns med jobb.

FOTO: Karin Törnblom/TT, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons