LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöws mardröm fortsätter – nya bakslaget med Måns

22 okt, 2022 
CIARA ZELMERLÖW, MÅNS ZELMERLÖW
Efter en intensiv sommar och höst kände Ciara och Måns Zelmerlöw för att unna sig en semester på Cypern tillsammans med barnen.
Men bakslagen blir bara fler och fler för varje dag.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Ciara Zelmerlöw, 35, och Måns Zelmerlöw, 36, är ett av Sveriges hetaste kändispar – trots att de främst bor i England. Somrarna tillbringar de däremot i Sverige i det pampiga huset i Båstad.

Måns och Ciara träffades för första gången 2016 när de var gäster på ett bröllop. Sedan dess har mycket hänt och idag är paret gifta och har två gemensamma barn. Ciara har även sonen Archie, 8, från ett tidigare förhållande.

Det var i augusti som lilla Ossian kom till världen och deras fyraårige son Albert fick bli storebror. Innan dess hade Ciara och Måns kämpat i flera år för att ge Albert ett syskon och de har alltid varit öppna med missfallen.

Måns och Ciara bor till vardags i England, närmare bestämt i Surrey utanför London. Detta beror på många olika saker, men en anledning är för att Archie ska ha närmare till sin pappa.

Annons

Därför lämnar Ciara och Måns landet

När de inte är i England är Måns och Ciara gärna i Sverige, speciellt under somrarna. Måns befinner sig dock betydligt mer i Sverige än vad Ciara gör eftersom han har så mycket jobb här. Framöver väntar dessutom en julturné i Sverige tillsammans med Carola Häggkvist, 56.

Förra veckan kunde Ciara och Måns däremot unna sig lite välförtjänt semester. De lämnade då landet och begav sig av mot Cypern. Trots tre lekfulla killar med spring i benen gick flygresan dock helt toppen – något som Måns berättade om.

”Vi klarade det!”, skrev Måns och fortsatte:

”Den här kvinnan förtjänar all cred i världen. Vi klarade oss precis igenom en 4 timmars lång flygresa med alla tre utan något bråk eller någon som skrek. Sensation!”

Nya bakslaget på Cypern-semestern

De tre sönerna skötte som sagt flygresan med bravur, men Cypern levererade inte alls på samma nivå. Redan första dagen möttes de av regn och blåst och sedan eskalerade det hela med en tornado.

Annons

Jag vaknade upp av den kraftigaste storm jag någonsin hört imorse. Jag trodde helt ärligt att världen skulle rasa. Fick lov att väcka Måns för att jag är fyra år gammal och blev vettskrämd. Vi befinner oss mitt i tornadon. Ingenting att se här.”, skrev Ciara till en bild på en tornado på vattnet och kolsvart himmel.

Som om inte detta vore nog så kommer nu nästa bakslag för Ciara och barnen. Flygresan hem är inställd.

”Det betyder en inställd flygning hem från Cypern då...”, meddelar Ciara sorgset och visar upp ett glas rödvin.

CIARA ZELMERLÖW

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet, TV4play

Annons