så mycket bättre 2022

TV4:s blixtändring för Så mycket bättre – görs om helt efter kritiken

SÅ MYCKET BÄTTRE 2022

Förra året kritiserades Så mycket bättre då många tittare upplevde programmet som rena rama gråt-kalaset.
Nu görs det om helt.
Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”
0:36

Efter reklamen: Sanningen om Albin Lee Maldaus försvinnande i Så mycket bättre: “Sa mest nej”

(0:36)

Slå på ljud

Det har äntligen blivit dags för den 13:e säsongen av Så mycket bättre att ha premiär på TV4. I år består artisterna av Darin, Olle Jönsson, Anne-Lie Rydé, Molly Hammar, Daniela Rathana, John Engelbert, Måns Zelmerlöw, Nordman med Mats Wester och Håkan Hemlin, Anna Ternheim, Albin Lee Meldau, Maja Francis och Norlie & KKV.

För dem som är extra insatta och uppmärksamma betyder detta att vi kommer få se flera veteraner med i år. Precis som vanligt utlovas många starka känslor och nya tolkningar som ska toppa listorna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas kritik mot Så mycket bättre

Förra året fick vi se en säsong där det blev tårar och starka känslor i nästan varenda avsnitt. Detta var något som tittarna reagerade starkt på och nu visar det sig att TV4 har tagit till sig av kritiken!

– Det är en säsong som om man jämför med tidigare, känns ganska lustfylld, lättsam. Inte lika mycket tårar. Förra året blev det ju väldigt mycket, så vi har försökt skruva åt det och hamna lite mer i dur än i moll, och jag tror vi har lyckats. Men känslorna finns där, tårarna kommer komma, säger programmets producent Martin Nygren till Expressen.

Något annat som kritiserades förra året var upplägget med artisterna. Många tittare saknade nämligen det gamla konceptet där artisterna får en hel dag var där de får lyssna på alla tolkningar.

”Tycker det kan gå tillbaka som det var förut med en artist varje dag”, skrev en person.

”Tittar inte längre. De bra artisterna är ju inte med längre.”, skrev en annan.

Nya beskedet om upplägget med artisterna

Martin Nygren förklarar för Expressen att detta är dock inget som kommer ändras på utan man fortsätter med det "nya" konceptet.

– Vi känner väl inget jättebehov av att skruva på saker igen. Vi tycker det fungerar bra, artisterna gillar det, att inte behöva vara där tio dagar och så. Vi får också ett annat driv och en annan energi i programmet när det kommer in nytt folk, säger han till Expressen.

FOTO: Tim Aro/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN