LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Ciara Zelmerlöws kamp med sonen Ossian – stödet från följarna: ”Tror att vi...”

22 sep, 2022 
Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw
Ciara Zelmerlöw har fullt upp och hon blev nyligen trebarnsmamma.
Men nu delar hon med sig av kampen i familjelivet.
Läs mer här!
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Ciara Zelmerlöw, 35, hade sonen Archie, 8, innan hon träffade sin stora kärlek Måns Zelmerlöw, 36. Deras relation har gått som på räls och paret har både gift sig och skaffat två barn ihop Albert, 4, och nyfödda Ossian.

Ossian föddes i början av augusti tidigare i år och bebislyckan var total för familjen. Båda Måns och Ciara tog till Instagram för att dela med sig av nya familjemedlemmen. Elva dagar efter födseln delade Ciara en bild på lilla Ossian sonen Instagram.

För det första är den här känslan överväldigande. Jag försäkrar mig hela tiden att det här inte bara är en dröm, och den här perfekta pojken i mina armar är vår. Att behålla. Evigt. En känsla jag aldrig kommer att ta för given”, skriver hon.

Måns Zelmerlöw om familjens planer – efter bebislyckan

Men det är inte bara Ciara som har delat med sig av familjelyckan på Instagram hennes kärlek Måns har varit lika flitig på att dela med sig av familjens vardag. Bara veckor efter Ossians födsel delade Måns en bild från familjens sommar tillsammans när de satt på en strand och såg ut att ha det väldigt mysigt.

Annons

Måns har haft det fullt upp under sommaren med spelningar och i inlägget på Instagram berättade han hur han såg framemot lite ledigt. Samtidigt som han avslöjade familjens planer inför hösten.

Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad. Så pass mycket att vi precis bokade en resa.En resa där jag, för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta”, skriver han på Instagram.

Måns har bland annat berättat om att familjen reser till Cypern i oktober.

Ciara Zelmerlöw om kampen – efter Ossians födsel

Nu har Måns och Ciara en stor familj och allt kanske inte alltid är en dans på rosor. Som tidigare nämnt så är Ciara en fena på sociala medier och på Instagram får vi ta del av familjens vardag och uppdateringar om lilla Ossian.

Nu delar Ciara med sig av ett nytt Instagram-inlägg på henne och sonen – där hon beskriver kampen med att vara nybliven mamma.

Till bilden skriver hon:

”Tror att vi överlever på cirka 98 % koffein”

I kommentarsfältet stöttar följarna Ciara och hyllar bilden på Ossian.

”Åh, du klarar det här”, skriver en följare.

”Han är dock värd det. Större version av Albie som barn”, skriver en annan.

Men värt det, eller hur?”, skriver en tredje.

Annons