LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför splittras Måns Zelmerlöw från sonen Ossian – bara dagar efter födseln

22 aug, 2022 
Måns Zelmerlöws andra son föddes för knappt två veckor sedan.
Nu står det klart att pappan och den lilla pojken splittrats.
Läs allt här!
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Härom veckan välkomnade Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Janson Zelmerlöw, 35, deras andra gemensamma barn. Måns och Ciara sedan tidigare sonen Albert, 4, tillsammans och Ciara har även sonen Archie, 8, från ett tidigare förhållande.

”Här är han! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes idag klockan 10.01. Det var varit en riktig resa och vi är så glada att äntligen få se vår lilla sumobrottare till son”, skrev paret på Instagram när de avslöjade sonens ankomst.

Nu, bara dagar efter sonens födsel, splittras Måns från nyfödda Ossian.

Parets gemensamma beslut – för sonens födsel

Anledningen till att Ciara födde i Sverige har hon tidigare berättat öppet om. Paret är nämligen annars bosatta i Storbritannien.

”Vi skulle ha fått den här bebisen i Storbritannien, men efter att vi hade fått vårt vackra hem här i Sverige, och tanken på att behöva köra hem, bestämde vi oss för att stanna här. Jag hade en så fin upplevelse med Albie, så (håll tummarna) att det blir samma”, skrev då Ciara på Instagram.

Annons

Lyckan är total och paret har senaste tiden delat med sig ut av massvis av bilder på familjens senaste tillskott. Bröderna Archie och Albert visar sig vara överlyckliga över att fått en lillebror och att familjen njuter av tillskottet står inga tvivel kring.

Ciara öppnar upp om skräckhändelsen med nyfödda sonen

Men bebisbubblan har inte bara bjudit på gos och glädje. Nyligen öppnade Ciara upp om skräcknatten, då lille Ossian plötsligt fick problem med andningen. Tillståndet kom att bli så pass allvarligt att Ciara ringde 112.

”Hade riktigt läskiga femton minuter med denna kille mitt i natten inatt. (Kändes som femton timmar) Han vaknade upp och hade svårt att andas, sedan kom det en vit mjölkig fradga från hans mun”, skrev Ciara på Instagram där hon berättade om den obehagliga upplevelsen.

Det visade sig vara ett vanligt förekommande för småbarn då mjölk kan fastna i andningsorganen.

Måns splittras från sonen – efter beslutet

Till skillnad från Ciara, som nu fokuserar på att återhämta sig efter förlossningen och vara med Ossian, så är Måns i fullgång med arbete igen.

Under torsdagen splittrades han från nyfödda sonen, till förmån för en konsert i Stockholm.

”Tack till Rosendals trädgård och till alla som kom på gårdagens spelning. Vilken kväll! Jag vill aldrig att denna turné ska ta slut”, skriver Måns på Instagram.

Vi hoppas att Måns får njuta av de tidiga dyrbara månaderna i Ossians liv, under fritiden!

FOTO: Instagram, Pontus Orre/Aftonbladet

Annons