LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciara Zelmerlöws skräcknatt med nyfödda sonen – fick ringa 112

21 aug, 2022 
Ciara och Måns Zelmerlöw
Ciara Zelmerlöw hade ingen lätt natt.
Hon vaknade nämligen av att hennes nyfödda son höll på att tappa andan.
”Det var absolut helt skräckinjagande, jag var ett nervöst vrak i flera timmar”, skriver hon på Instagram.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Måns och Ciara Zelmerlöw välkomnade nyligen sitt andra gemensamma barn till världen, det var den 9:e augusti som sonen föddes.

”Här är han! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes idag klockan 10.01. Det var varit en riktig resa och vi är så glada att äntligen få se vår lilla sumobrottare till son. Tack till den fantastiska personalen på Universitetssjukhuset Lund – Dag, Anette, Lotta, Sofus, BB lund, och alla andra! Vi är evigt tacksamma och Ciara – du är en legend. Tack för att du gör mig till den gladaste mannen och pappan på jorden!” skrev Måns i ett inlägg då.

Även Ciara skrev glatt:

”Så länge som vi väntat på dig, vårt otroligt speciella lilla knyte av glädje. Välkommen till gänget, vår knubbiga lilla pojke. Och BB Lund, vilket dreamteam ni är. Från djupet av våra hjärtan – Tack!”

Annons

Måns och Ciara har även gemensamma sonen Albert, 4, och Ciara har sonen Archie, 8,från ett tidigare förhållande.

Skräcknatten: ”Kändes som femton timmar”

Men allt är inte bara frid och fröjd som småbarnsförälder. Nu berättar Ciara om en riktigt läskig natt med bebisen, då han fick svårt att andas. Det är till en bild på Ossian som Ciara skriver på Instagram-story:

”Hade riktigt läskiga femton minuter med denna kille mitt i natten inatt. (Kändes som femton timmar) Han vaknade upp och hade svårt att andas, sedan kom det en vit mjölkig fradga från hans mun”.

Ciara Zelmerlöw: ”Ringde 111"

Hon fortsätter med att berätta hur hon inte kunde somna när han väl verkade må bra igen. Hon skriver även att de ringde 111, motsvarigheten till svenska 112-numret, för att vara på den säkra sidan.

”När han sedan somnade igen kollade jag på honom tills dess att han vaknade upp igen och idag är han helt okej igen. Vi ringde 111 och de sa att detta kan hända när saliv/mjölk fastnar i andningsorganen och det kommer då upp som fradga. Det ska tydligen vara rätt normalt? Det var absolut helt skräckinjagande, jag var ett nervöst vrak i flera timmar.”

Annons