Ciara och Måns Zelmerlöws hemlighet om graviditeten – vägrar svara

Måns Zelmerlöw, Ciara Zelmerlöw

Paret Zelmerlöw gick nyligen ut med att de ska bli föräldrar igen efter en tuff resa med tre sena missfall. Så roligt!
Men vad är det för hemlig detalj om graviditeten de undanhåller?
1:38

Efter reklamen: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

(1:38)

Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 35, är en av Sveriges mest folkkära artister. Han kickstartade sin karriär i Idol 2005 och har sedan dess vunnit bland annat Eurovision Song Contest med låten Heroes.

Måns blev om inte ännu mer folkkär efter sin programledarroll i Sommarkrysset och Allsång på skansen där han lyste i sin nya roll framför kameran.

Nu senast såg vi honom uppträda på insamlingsgalan Sverige samlas och hjälper, en gala som samlade in pengar till det pågående kriget i Ukraina.

Starka reaktioner efter lättklädda bilderna i Benjamin's

Ciara och Måns Zelmerlöws sorg efter missfallet

Måns och hans hustru Ciara Janson Zelmerlöw, 34 träffades på ett bröllop 2016 och har nu varit gifta sedan några år tillbaka. Ciara hade en son sedan ett tidigare förhållande och 2018 växte familjen med ytterligare en son, Albert Ossian Zelmerlöw, 3.

Men på Ciaras Instagram har hon varit öppen med att familjen också genomgått tuffa tider i följd av tre missfall. De har alltså fått kämpa med att ge lilla Albert ett syskon.

Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara på sin Instagram i samband med det senaste missfallet.

Anastasios stora utmaning inför rollen som Frank i ”The Bodyguard”

Se klippet här!

Måns och Ciara väntar barn – hemliga detaljen om graviditeten

Men nu har Måns och Ciara gått ut med den glädjande nyheten att de väntar ett syskon till Albert!

På Instagram har Ciara berättat att det självklart är skrämmande när de tidigare drabbats av det fruktansvärda.

Vi var så nervösa för att berätta om detta. Men det kommer till sist till en punkt där du inte längre kan skylla på pizza”.

Även Måns har skrivit om det hela:

”De senaste åren har varit fyllda med mycket, men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”

Däremot finns det en liten detalj paret Zelmerlöw vill hålla hemligt än så länge. Det var nämligen när Ciara fick en fråga av en följare om de visste könet på barnet än som hon svarade:

Vi vet, ja. Vi håller det för oss själva för stunden.

FOTO: Henrik Montgomery/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!