Ciara Zelmerlöws stora oro under graviditeten – nu berättar hon

Ciara och Måns Zelmerlöw

Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Men vägen dit har inte varit enkel. Nu berättar Ciara om sin stora oro.
”Skrämmande”, skriver hon.
1:38

Efter reklamen: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

(1:38)

Det var under fredagen som Måns Zelmerlöw, 35, och kärleken Ciara Zelmerlöw, 34, berättade att de ska bli föräldrar igen.

Det var i ett Instagram-inlägg som artisten berättade om den stora lyckan.

”De senaste åren har varit fyllda med mycket men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”, skriver Måns.

Ciara Zelmerlöws nya ord om missfallet med Måns Zelmerlöw

Se klippet här!

Prinsessan Madeleine och Chris sorg – efter dödsfallet på lyxön

Ciaras öppna kamp – berättat om sina missfall

Paret har sedan tidigare sonen Albert, som föddes i maj 2018. Ciara har även sonen Archie från ett tidigare förhållande.

De senaste åren har paret försökt få ett till syskon, men drabbats av flertal missfall.

2020 gick paret ut med att de var gravida och väntade barn, men efter några månader berättade de att Ciara drabbats av missfall.

”Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara då.

Även 2021 drabbades de återigen av missfall och Ciara berättade då mer detaljer.

”Så, här kommer lite bakgrundsinformation. Vi fick vårat tredje missfall tidigare i år. Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika.”, skrev hon under sommaren 2021.

Ciaras oro under graviditeten: ”Så nervösa”

Så att Ciara nu är orolig hur det ska gå kan man förstå. På Instagram har Ciara uppdaterat sin story med en bild på ultraljudet där hon skriver:

”Vi var så nervösa för att berätta om detta. Men det kommer till sist till en punkt där du inte längre kan skylla på pizza”.

”Graviditet efter ett antal missfall är skrämmande. Jag vet en hel del av människor som varit i samma sits och som frågat oss hur vi kommit dit vi är idag. Jag ska dela vår upplevelse inom snart framtid. Just nu tar jag bara varje dag som den kommer och jag är tacksam för varje minut.”

Ciara skrev även i en annan story till en bild på sin mage att hon under lördagen gick in i vecka 20.

SENASTE NYTT!