LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens svar om att ta över Allsången – nu avslöjar hon

21 aug, 2022 
Pernilla och Sanna
Pernilla Wahlgren som Allsångsledare?
Nu berättar hon hur hon skulle reagera om hon fick frågan att ta över som programledare för Allsång på Skansen.
– Det skulle...
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Det var i tisdags som tv-profilen och artisten Sanna Nielsen, 37, ledde sitt sista Allsång på Skansen innan det blev dags för henne att tacka för sig.

Sanna har lett det folkkära programmet i flera år, men har alltså valt att sluta som programledare och satsa på andra saker i livet. I en intervju med Hänt har Sanna berättat om anledningen till beslutet.

– Det är en väldigt bra fråga just nu faktiskt för jag har hur kul som helst och står där uppe på scenen och tänker ”hur tänkte jag nu”? Men samtidigt så är det ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna och la till:

Annons

– Massa härliga shownummer, både själv och med andra fantastiska artister. Jag har fortfarande väldigt roligt, men då känner jag att det kanske är dags för andra drömmar att ta vid nu när jag ändå har fått göra så pass mycket i programmet. Och att någon annan kan få sina drömmar uppfyllda på den här scenen, så jag lämnar över stafettpinnen med det i tanken.

Spekulationerna om ersättaren

Så, vem kommer att ta över efter Sanna? Det är det många som undrar. Sanna har själv ingen aning om vem som tar stafettpinnen efter henne, vad hon säger offentligt i alla fall.

– Jag vet inte ens om det är klart. Jag vill varken sia om det där eller lägga mig i. Men jag kommer att önska den personen lycka till när det är dags, har Sanna sagt till nyhetsbyrån TT nyligen.

Annons

Pernilla Wahlgren om att ta över Allsång på Skansen

Men skulle inte Pernilla Wahlgren passa som Allsångsledare? Pernilla har gästat Allsång på Skansen flera gånger som gästartist. Hon har även tidigare erfarenhet av att programleda stora produktioner, så som annat Melodifestivalen.

När Nöjeslivet träffar artisten passar de på att ställa henne frågan, om hon skulle vara intresserad om hon fick erbjudandet att ta över som programledare.

– Det skulle man säkert vara om man fick förfrågan, säger Pernilla.

Men artisten poängterar även att sommaren just nu är en tid för avkoppling för henne.

– Jag förstår också att hela sommaren går och allting. Jag gör inte annat än gör tv-program, så min lediga tid är ju faktiskt på sommaren, säger hon.

På frågan vem hon tycker borde ta över Allsången säger hon till Nöjeslivet:

– Åh, Sarah Dawn Finer är väl bra? Måns Zelmerlöw har ju redan varit… Oscar Zia kanske? Ja, det kanske blir en kille då, eftersom det varit en tjej.

FOTO: Anders Wiklund/TT/Karin Törnblom/TT

Annons