TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Hanna Hedlunds svar – efter ryktena om nya Allsångsledaren: ”En kille”

18 aug, 2022 
Hanna Hedlund och Sanna Nielsen
Det spekuleras vilt om vem som ska ta över stafettpinnen efter Sanna Nielsens sju år som allsångsledare.
Nu svarar Hanna Hedlund på de rykten som florerat kring ersättaren.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Det var nu i veckan som Sanna Nielsen, 37, ledde sitt sista Allsång på Skansen under en kväll som var totalt fullspäckad med show, dans och allsång.

Hon har haft det prestigefulla uppdraget som allsångsledare under sju år men kom tidigare i somras med beskedet att hon efter denna säsong kommer lämna över till en efterträdare – ett beslut som chockade både SVT och tittarna.

I en intervju med Hänt berättar Sanna om anledningen till beslutet.

– Det är en väldigt bra fråga just nu faktiskt för jag har hur kul som helst och står där uppe på scenen och tänker ”hur tänkte jag nu”? Men samtidigt så är det ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, säger Sanna och fortsätter:

Annons

– Massa härliga shownummer, både själv och med andra fantastiska artister. Jag har fortfarande väldigt roligt, men då känner jag att det kanske är dags för andra drömmar att ta vid nu när jag ändå har fått göra så pass mycket i programmet. Och att någon annan kan få sina drömmar uppfyllda på den här scenen, så jag lämnar över stafettpinnen med det i tanken.

Elisa Lindström om att ta över allsången

Sedan nyheten att SVT nu letar efter den perfekta ersättaren kom har det spekulerats vilt på sociala medier vem det kan tänkas bli som tar över stafettpinnen efter den så rutinerade Sanna.

Efter att Elisa Lindström, 31, intog allsångsscenen var tittarna minst sagt nöjda med hennes framträdande och många kommenterade att hon skulle vara den ultimata efterträdaren.

Annons

”Elisa skulle bli en toppenbra allsångsledare efter Sanna....”, skrev bland annat en tittare på SVT:s Facebooksida.

”Elisa Lindström, klockren efterträdare till Sanna”, skrev en annan.

I en intervju med Hänt passar vi på att fråga hur hon ställer sig till detta.

– Hade jag fått frågan om att bli programledare hade det varit ett ärofyllt uppdrag. Jag hade tackat ja om de hade frågat, hade varit helt fantastiskt, säger hon till Hänt.

Men ännu har SVT inte avslöjat vem det faktiskt blir som tar över, det återstår helt enkelt att se!

Hanna Hedlunds ord efter alla spekulationer

I ett tidigare avsnitt av Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlunds podcast Å andra sidan diskuterade de just vem som skulle kunna komma att bli ersättaren till Sanna. Då slänger Jessica ur sig att Hanna skulle passa perfekt. Hanna tror dock att den chansen är väldigt liten.

Men i säsongsavslutningen så fick Hanna chansen att stå på allsångsscenen ändå i ett hyllningsnummer till Siw Malmkvist.

Annons

I det senaste avsnittet kommer diskussionen om ersättaren upp igen.

– Det var någon som skrev till mig och sa att det var Elisa, men det har inte jag hört, säger Jessica.

Det är inte heller något Hanna hört.

– En kompis kom fram till mig och sa ”det kom upp i min telefon att du ska ta över” Jag bara nej det ska jag verkligen inte, berättar Hanna i meningen efter och fortsätter:

– Jag tänker att det kanske blir en kille, det har ju varit varannan kille, varannan tjej senaste åren. Så de kanske frågar en kille det här året.

Det är alltså inte Hanna som kommer ta över efter Sanna. Men nu är man allt nyfiken på vem det kan komma att bli!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons