ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindström om att ta över som programledare för Allsång på Skansen

25 jul, 2022 
Sanna Nielsen, Elisa Lindström
Elisa Lindström uppträdde på Allsång på Skansen och tog scenen med storm!
Nu berättar hon om känslorna kring att ta över som programledare.
– Ärofyllt uppdrag, säger Elisa till Hänt.
Annons
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet härBrand logo
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

Det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen är igång i Stockholm. Programmet leds av Sanna Nielsen, 37, som har tagit svenska folket med storm.

Allsång på Skansen har under denna säsong genomgått en hel del förändringar och programmet har kritiserats många gånger. Inte minst för att den folkkära programledaren snart ska lämna tv-rutan.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna när hon berättade om anledningen bakom avhoppet.

Annons

Elisas glädje efter Allsång på Skansen

I en intervju med Hänt berättar Elisa om framträdandet.

– Det var superkul, så glad över all respons. Härligt att tittarna uppskattade det. Att få vara mer i Allsång på Skansen var en kickstart, säger hon och fortsätter:

– Det betydde jättemycket att få vara med på Allsång på Skansen, härligt att få stöd från publiken och att folk vill att jag ska stå på scenen och sjunga. Känns superfint att jag får göra det, säger Elisa till Hänt.

Elisa som nya programledaren

Tittarna var otroligt nöjda med Elisas framträdande och i kommentarsfälten på sociala medier var det också många som uttryckte det. Och inte bara det, de vill också se Elisa ta över som den nya programledaren efter Sanna!

”Elisa skulle bli en toppenbra allsångsledare efter Sanna....”, skrev bland annat en tittare på SVT:s Facebooksida.

”Elisa Lindström, klockren efterträdare till Sanna”, skrev en annan.

I en intervju med Hänt berättar Elisa om tankarna kring det hela.

– Hade jag fått frågan om att bli programledare hade det varit ett ärofyllt uppdrag. Jag hade tackat ja om de hade frågat, hade varit helt fantastiskt, säger hon till Hänt.

Men vem som blir den nya programledare återstår att se!

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons