Sanna Nielsens avslöjande om familjelyckan – som allsångstittarna inte får se

SANNA NIELSEN

Sommaren är här och på tisdagarna får vi numera njuta av att se Sanna Nielsen i Allsång på Skansen.
Förra hösten blev Sanna mamma till lilla Gibson och nu berättar hon om lyckan bakom kulisserna när det är allsång.
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
0:45

Efter reklamen: Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

(0:45)

Slå på ljud

Det populära tv-programmet Allsång på Skansen vid Sollidensscenen i Stockholm bjuder på allsång, överraskningar och spännande uppträdanden. I tv-rutan ser vi programledaren Sanna Nielsen, 37, men snart är det slut med det.

Sanna har nämligen meddelat att hon hoppar av programmet. Ett beslut som dock inte var helt enkelt. I en intervju med Hänt berättade hon om det tuffa beslutet.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna till Hänt.

Allsång på Skansen tar in nya artister

Det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen har gått igenom många förändringar på sistone. Inte minst att Sanna ska lämna rollen som programledare så har även nya artister tillkommit.

I ett meddelande till Hänt berättade SVT om förändringen i programmet.

Den 2 augusti kommer Daniel Adams-Ray uppträda tillsammans med Mikael Wiehe, Alba.

– Varje sommar, sedan flera år tillbaka, gör vi alltid kompletterande artistbokningar utöver de vi presenterar på vår presskonferens som oftast är i början av juni varje år. Allt för att skapa de bästa Allsångsprogrammen för publiken, säger Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen.

Sanna Nielsens familjelycka bakom kulisserna

Sannas sommarveckor på Allsång på Skansen är minst sagt hektiska. Varje vecka är det nya låtar och nya manus som hon ska lära sig. I en intervju med Expressen berättar Sanna att hon har fullt stöd på plats.

– När jag har Gibson och Jocke här, nu är vi ju en familj också och det känns fint att få dela det här tillsammans. Mamma, pappa och vänner är i publiken var och varannan vecka, det är då man hinner ses också. Och nästa vecka blir speciell, säger Sanna och berättar om den stora familjelyckan:

– Jag får upp min lillebror med hans familj då och då kommer han sitta i publiken för första gången på sju år. Så det känns fantastiskt att få träffa syskonbarnen.

FOTO: Magnus Andersson/TT, Maja Suslin/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN