Därför lämnar Kristin Kaspersen Stockholm – nya bilden avslöjar sanningen

Tv-profilen Kristin Kaspersen har en svart polotröja.

Nu lämnar Kristin Kaspersen Stockholm.
Hon ska inte iväg på vilken resa som helst – utan hon ska iväg på ett väldigt speciellt uppdrag.
Se bilderna här!
Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan
0:53

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om sommarplanerna – återförenas med norska pappan

(0:53)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 52, har under åren blivit en av Sveriges mest folkkära programledare och tv-profiler. Vi har sett henne leda program så som Fångarna på fortet, Biggest Loser och en rad olika galor. Kristin var med i Let's dance 2019 där hon tog hem den eftertraktade glasskon.

Idag driver Kristin den populära podcasten Nyfiken på där hon intervjuar olika kända och okända personer som hon just är nyfiken på.

Kristin har sönerna Filip Lamprecht, 25, och Leon Fahlén, 18, från två tidigare relationer.

Kristins oro för sonen Filip – efter inbrottet

Nyligen berättade Kristin i podden om den hemska händelsen i hemmet som skedde för flera år sedan. Kristin hade vaknat på morgonen upptäckte hon att bilen var borta och att altandörren hade ett borrhål i sig och insåg då att de hade haft inbrott under natten.

När polisen kom till hemmet kände Kristin en stor oro för sonen Filip som för tillfället var sex år.

– Då frågar jag polisen ”Vad säger jag till honom? Så att han inte fortsätter att vara rädd”. Då sa han att ”Det viktigaste är att du säger att det är avslutat. Att bilen har hittats kraschad och att man har tagit tjuvarna”, fastän att det inte var så, berättar Kristin.

Kristin säger i podden att hon minns samtalet med sexåriga Filip när hon berättade att polisen hade tagit dem.

– Då kollade Filip på mig och sa ”Mamma, jag tror inte att dem har några föräldrar”. Det hjälpte mig att tänka så, oavsett om det är sant eller inte. De var inte ute efter oss, utan de ville ha en bil för att kunna sälja för de hade inte andra möjligheter att tjäna sina pengar, säger hon avslutningsvis i podden.

Kristin Kaspersen lämnar – bildernas avslöjar anledningen

Tidigare i somras berättade Kristin att hon och hennes vänner skulle åka norrut för att ta sig an Sverige högsta berg, Kebnekaise. Och nu är det äntligen dags!

På Instagram delar Kristin med sig av bilder och klipp från att de lämnar Stockholm till att de bestiger bergets topp till när de väl är tillbaka från fjälläventyret.

Kristin som tidigare varit lite av en olycksfågel och råkat ut för olika skador både under Let's dance och Fångarna på fortet verkar den här gången har klarat sig från skador. Och i ett av inläggen från fjällresan skriver hon att det var både häftigt och läskigt att bestiga Kebnekaise.

”DAG 2: TILL TOPPEN!!! Mäktigt, spännande, läskigt, roligt, vackert… en helt fantastisk upplevelse!!! Vi klarade det!!!”, skriver Kristin på sin Instagram.

Resan verkar minst sagt blivit en succé bland vännerna som nu kan bocka av en sak får sin bucket list!

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet, Christine Olsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN