Kristin Kaspersen om kollapsen – dramat i kulisserna under Let's dance

FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL, KRISTIN KASPERSEN

Kristin Kaspersen tror att hon befinner sig i klimakteriet eller att hon troligtvis är på väg in i det. Även hennes vänner har kommit in i klimakteriet och nu berättar Kristin om otäck händelse under en Let's dance-kväll.
1:25

Efter reklamen: Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

(1:25)

Slå på ljud

Kristin Kaspersen, 53, och hennes son Filip Lamprecht, 24, har mycket gemensamt, men framför allt har de båda vunnit Let's dance. Kristin kammade hem den prestigefulla glasskon år 2019 och förra året var det Filips tur att lyfta pokalen!

– Jag måste ta in detta, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är i chock, sa Filip efter vinsten.

Bluffen med Isabellas pojkvän – det heter han egentligen

Efter det hände mycket för Filips del och hans karriär går som på räls! Förutom att han tar sig an härliga modelljobb så har han även startat eget företag som verkar lovande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristin Kaspersens olyckliga skada i Let's dance 2019

När hans mamma Kristin Kaspersen medverkade i Let's dance gick tävlingen också som en dans på rosor. Förutom vid ett tillfälle då Kristin skadade sig rejält. Det var under repet av en omgång i Let's dance som olyckan var framme och hon föll illa under ett lyft.

– Jag satt på Calles axel och när jag skulle rulla ner så hände någonting som gjorde att han inte kunde fånga mig, så jag åkte rakt i backen med huvudet före, förklarade Kristin för Aftonbladet.

Det hela slutade med att de tvingades ringa efter en ambulans och på sjukhuset skulle de se över Kristins skador.

– Det blödde väldigt kraftigt så vi var tvungna att ringa efter en ambulans. Men envis som jag är så sa jag: ”Det här är inga problem, tejpa ihop mig så kör vi”. När adrenalinet släppte så började jag svettas och fick dropp, sa Kristin till tidningen då.

CALLE STERNER, KRISTIN KASPERSEN

Kristin behövde ha en bandana på huvudet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Kristin Kaspersen om otäcka händelsen under Let's dance

Och nu berättar Kristin om ytterligare en läskig incident som skedde i samband med Let's dance. Denna gången var det dock inte Kristin som drabbades.

– Vi satt för ett år sedan och tittade faktiskt på Let's dance, då när min son var med. Och min kompis är ju då i klimakteriet så hennes tröja åkte ju på och av hela tiden. Hon sa ingenting om det, vi var på toppen-humör båda två, men det var liksom tröja av, tröja på, tröja av, tröja på, berättar Kristin inledande i sin podd Nyfiken på.

Kompisen skulle då gå på toaletten och då hände det som inte fick hända.

– Och sedan ska hon gå ut på toaletten och jag sitter med tv:n ganska högt. Och sedan så hör jag bara så här ”Kristin kan du komma” och så in kommer jag och så sitter hon på golvet med handen för pannan och blodet bara rinner, förklarar Kristin och fortsätter:

– Då har hon svimmat och liksom ramlat in i skåpkanten och spräckt pannan. Då fick ju ambulansen komma och hämta henne och hon var så här ”så jävla onödigt”. För hon mådde ju inte dåligt, hon fattade inte var det kom ifrån.

Läkarnas undersökningar visade sig sedan att det var klimakteriet det rörde sig om.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

SENASTE NYTT!