LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför valde Ciara Zelmerlöw att föda sonen Ossian i Sverige

09 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Måns Zelmerlöw har svart kostym med fluga, Ciara Zelmerlöw har en svart klänning.
Måns och Ciara Zelmerlöw har blivit föräldrar igen.
Nu avslöjar Ciara anledningen bakom beslutet att föda barnet i Sverige.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Nyligen fick Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, sitt andra gemensamma barn. Sonen har fått namnet Ossian och på Instagram berättade Måns om den stora glädjen.

”Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få ögonen på vår sumobrottare av en son!”, skriver han.

Paret har tillsammans gemensamma sonen Albert, 4, och Ciara har från ett tidigare förhållande även sonen Archie, 8.

Det ska Ciara och Måns bebis heta – avslöjar namnvalet

Paret har den sista tiden njutit av sommaren i Skåne och på Ciaras Instagram har hennes följare kunnat följa familjen semesteräventyr innan den nya familjemedlemmen anländer. Och nyligen berättade Ciara att de äntligen nu kommit fram till vad bebisen ska få för namn.

Hon har tidigare berättat om problematiken att välja ett bra namn som funkar både på svenska och engelska. I inlägget på Instagram ber hon sina följare om tips på fler namn.

Annons

Även om jag tror att vi har kommit fram till ett namn så skulle jag verkligen älska några fler förslag,” skriver hon och fortsätter:

Några unisexnamn, som funkar både på svenska och engelska (det är tydligen en grej?) unikt, inte alltför traditionellt och som har en sentimental gest till min judiska mormor? Nej men seriöst, några unika förslag?

Och det blev alltså Ossian till slut!

Ciara föder barn i Sverige – anledningen bakom beslutet

Familjen har tillbringat hela sommaren i Sverige då Måns bland annat har haft jobb inplanerat, han har till exempel varit på Gotland för att spela in årets Så mycket bättre 2022.

Nytillskottet i familjen föddes alltså i Sverige, närmare bestämt på på Universitetssjukhuset i Lund. På Instagram har Ciara tidigare svarat på frågan om varför de fattade det här beslutet.

”Vi skulle ha fått den här bebisen i Storbritannien, men efter att vi hade fått vårt vackra hem här i Sverige, och tanken på att behöva köra hem, bestämde vi oss för att stanna här. Jag hade en så fin upplevelse med Albie, så (håll tummarna) att det blir samma”, skriver Ciara på Instagram.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons