Ciara och Måns Zalmerlöws namnavslöjande – bara dagar innan förlossningen

Ciara & Måns Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn om bara några dagar.
Nu kommer det stora namnavslöjandet!
”Kommit fram till..”, skriver Ciara.
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Slå på ljud

Måns Zelmerlöw, 35, och hans fru Ciara Zelmerlöw, 34, är bosatta i London med deras gemensamma barn Albert, 4, och sonen Archie, som Ciara har från ett tidigare förhållande.

Nu är paret gravida med sitt andra gemensamma barn och på Ciaras Instagram avslöjar hon att det bara handlar om dagar innan de äntligen får välkomna sin bebis till världen.

Bara dagar kvar tills vi får träffa dig nya lilla person!”, skriver hon.

Maria Montazami om relationen till de andra Hollywoodfruarna

Se klippet här!

Drabbats av tre missfall – rädslan inför förlossningen

Men att Måns och Ciara har genomgått en jobbig tid innan den här graviditeten är ett faktum. Hon har nämligen drabbats av tre missfall – det första 2020 och de andra två året därpå. På Instagram har hon varit öppen om den fruktansvärda tiden.

Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara på Instagram i samband med sitt senaste missfall.

Nu är den stora dagen snart kommen – men Ciara har alldeles nyligen delat med sig av sin rädsla inför förlossningen.

Denna mentala blockering är skrämmande. Det har helt hindrat mig från att köpa en enda sak som jag vet att vi så desperat behöver. Antalet flikar öppna på min telefon med kundvagnar fulla till bredden är löjligt. Att ha saker i huset eller omkring mig är skrämmande, och jag vet att det är löjligt”, skrev hon nyligen på sin Instagram.

Måns och Ciaras namnavslöjande – dagar innan förlossningen

Men trots rädslan så ser lyckan över det som komma skall ha det stora övertaget hos paret. Nyligen har de fått njuta av varandras sällskap i Skåne och Ciara kunde idag avslöja att de tror att de kommit fram till ett namn till nykomlingen.

På bilderna syns paret avnjuta fantastisk mat i en underbar miljö – de måste haft flertalet timmar av diskussion vid middagsbordet om vad nytillskottet ska få för namn.

Även om jag tror att vi har kommit fram till ett namn så skulle jag verkligen älska några fler förslag,” skriver hon under bilden från dagen och fortsätter:

Några unisexnamn, som funkar både på svenska och engelska (det är tydligen en grej?) unikt, inte alltför traditionellt och som har en sentimental gest till min judiska mormor? Nej men seriöst, några unika förslag?

Måns och Ciara måste längta något ofantligt nu!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

SENASTE NYTT!