Idol 2023 marknadsföring banner

Ciara Zelmerlöws kamp under graviditeten: “Livrädd”

27 jul, 2022 
Ciara och Måns Zelmerlöw
Måns och Ciara Zelmerlöw väntar sitt andra barn.
Men vägen dit har varit allt annat än enkel.
Nu öppnar hon upp om den tuffa tiden innan bebisens födsel.
Annons
Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen
Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

Måns Zelmerlöw, 35, är sedan en tid tillbaka gift med Ciara Zelmerlöw, 34, som är en brittisk skådespelerska. När de gästade Jenny och Niklas Strömstedts tv-program berättade hon om sitt första intryck av den så folkkära manliga artisten.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag trodde att han var intresserad av män, sa hon då.

Men trots att det kanske inte var kärlek vid första ögonkastet är paret kärare än någonsin, och de går även och väntar på att få sitt andra gemensamma barn ihop – vilket är nära nu.

Tillsammans bor de i London med sonen Albert, 4, och sonen Archie, som Ciara har från ett tidigare förhållande.

Har drabbats av flera missfall

Men vägen till den stora gravidlyckan har varit tuff. År 2020 drabbades Ciara nämligen av ett missfall, och året därpå drabbades hon av ytterligare två.

Annons

Så, här kommer lite bakgrundsinformation. Vi fick vårat tredje missfall tidigare i år. Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika”, skrev Ciara på sin Instagram under sommaren 2021.

Men vinden har vänt för paret och i en intervju med Aftonbladet berättar Måns om den otroliga lyckan.

– Vi har det väldigt, väldigt bra. Vi får barn snart och vi älskar varandra väldigt, väldigt mycket. Jag har en sommarturné som kommer som är fem plus med premiär nu den fjärde juli och sedan så får vi barn! Så det är en solklar fem plus, säger artisten.

Ciaras stora oro innan bebisens födsel: ”Livrädd”

Men trots att det nu inte dröjer länge tills de får välkomna sin lilla nykomling till världen beskriver Ciara sin rädsla på sin Instagram.

Jag har en riktig mental blockering när det gäller att få det här barnet. Jag kan inte för en sekund tro att jag kommer ha turen att få hem någon. Att jag själv ska vara vid liv för att se dagen. Att efter allt vi har utstått, hur detta eventuellt kunde sluta som vi alltid har drömt om,” skriver hon och fortsätter:

Annons

Denna mentala blockering är skrämmande. Det har helt hindrat mig från att köpa en enda sak som jag vet att vi så desperat behöver. Antalet flikar öppna på min telefon med kundvagnar fulla till bredden är löjligt. Att ha saker i huset eller omkring mig är skrämmande, och jag vet att det är löjligt.

FOTO: TT/Can Nguyen/Shutterstock/Karin Törnblom/TT

Annons