Ciara Zelmerlöws oro under graviditeten - vågar inte köpa bebiskläder: ”Livrädd”

Ciara och Måns Zelmerlöw väntar barn.
Det blir parets andra gemensamma.
Nu delar Ciara med sig om sin rädsla kring graviditeten.
0:36

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

(0:36)

Slå på ljud

Den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw, 35, väntar nu sitt andra gemensamma barn med den svenska sångaren Måns Zelmerlöw, 36. Parets första barn, Albert Zelmerlöw, föddes 2018 och Ciara har även sonen Archie från ett tidigare äktenskap.

Det har inte varit en lätt resa för familjen Zelmerlöw. Ciara har nämligen fått flera missfall i väntan på sitt tredje barn.

Det har varit ett par hemska dagar och jag vill berätta varför jag har varit tyst. Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev Ciara på Instagram i samband med sitt senaste missfall.

I samband med den nya graviditeten delade Måns en bild där han berättade att han höll tummarna nu efter de tuffa tiderna.

De senaste åren har varit fyllda med mycket glädje, men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”, skrev han på Instagram då.

Frågan som får Ciara att ryta ifrån till följarna

Måns och Ciara är inte med varandra för tillfället, då Måns är i Sverige för inspelningen av Så mycket bättre.

Ciara har stannat hemma i England eftersom hon gått in i tredje trimestern. På Instagram delade hon en bild där hon beskrev sin skräck med graviditeten. I slutet av inlägget förklarar hon att det finns en fråga hon tycker att folk borde sluta fråga.

PS. fråga mig om jag väntar tvillingar En. Gån. Till...(Absolut ingenting för någon att fråga!!!)”, skriver hon på sin Instagram.

Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

Se klippet här!

Ciara Zelmerlöws oro under graviditeten - vågar inte köpa bebiskläder: ”Livrädd”

Det är inte första gången som Ciara ska få barn. Hon har två barn sedan tidigare väntar nu sitt tredje. Men på Instagram berättar hon att hon har sålt alla barnsaker de hade och att hon nu, fyra år senare, inte vet vad hon ska köpa.

Jag gav bort absolut allt vi hade, och efter fyra år till, vet jag inte vad vi kan komma att behöva. Jag är fortfarande livrädd över att köpa något, men jag antar att vid något tillfälle kommer vi att behöva göra det”, skriver Ciara på Instagram.

För att underlätta situationen lite bad hon om tips från alla mammor som följer henne.

Skulle älska älska älska att få rekommendationer från er nya/väntande/super mammor. Allt från barnvagnar till bröstpumpar, till gungsänggrejer... Jag behöver er!”, fortsätter hon.

Vi kan nog förstå att det kan vara överväldigande att handla grejer till bebisen, oavsett hur många barn man har sedan tidigare. Det är en riktig djungel där ute. Vi hoppas i alla fall att Ciara lyckas köpa alla nödvändigheter innan bebisen kommer... och att hon får massor av hjälp från Måns!

FOTO: TT/Can Nguyen/Shutterstock, Instagram

SENASTE NYTT!