LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws kärlekslycka med Ciara – längtan efter att bli pappa

01 jul, 2022 
Måns och Ciara
Måns Zelmerlöw och Ciara lyckligare än någonsin.
Och kärleken blomstrar minst sagt mellan makarna som går i väntans tider.
Nu berättar Måns om kärlekslyckan.
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Den folkkära artisten Måns Zelmerlöw, 35, har nog ingen missat. Han syns ofta i tv-rutan som både artist och programledare. Han tog hem segern i Melodifestivalen med superhiten Heros och har representerat Sverige i Eurovision Song Contest i Österrike.

Måns är även sedan en tid tillbaka gift med Ciara Zelmerlöw, 34, en brittisk skådespelare. Men deras första träff var inte riktigt kärlek vid första ögonkastet. I en intervju med Jenny och Niklas Strömstedt i deras tv-program berättade Ciara om första gången hon träffade Måns.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, sa hon då.

Annons

Trots Ciaras ointresse då så blomstrar kärleken idag mellan paret! De bor tillsammans i London och har sonen Albert, 4, och Ciara har sonen Archie från ett tidigare förhållande.

De har tidigare avslöjat att de väntar barn igen! Men resan dit har inte varit lätt...

Tunga beskedet om missfallet

Kärleken har inte alltid varit en dans på rosor för paret. De har gått igenom en tragedi tillsammans, nämligen att förlora ett barn. Ciara fick missfall 2020 vilket tärde på relationen, de var en stor sorg för paret vilket de berättade öppet om på Instagram.

Inte nog med det så drabbades Ciara året därpå ytterligare av ett missfall. På Instagram berättade hon om sorgen.

Så, här kommer lite bakgrundsinformation. Vi fick vårat tredje missfall tidigare i år. Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika.”, skrev Ciara på sin Instagram under sommaren 2021.

Annons

Måns om att bli pappa igen – orden om kärlekslyckan

Trots de svåra missfallen är Ciara gravid nu igen. De är lyckligare än någonsin och snart är det dags för det lilla barnet att välkomnas till världen då förlossningen närmar sig med stormsteg. I en intervju med Aftonbladet berättar Måns om känslorna och kärleken till sin hustru.

– Vi har det väldigt, väldigt bra. Vi får barn snart och vi älskar varandra väldigt, väldigt mycket, säger Måns och fortsätter:

– Jag har en sommarturné som kommer som är fem plus med premiär nu den fjärde juli och sedan så får vi barn! Så det är en solklar fem plus.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Annons