Ciara Zelmerlöw visar sonen Archies biologiska pappa – bilden på Frazer

Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn. Sedan tidigare har Ciara 8-årige sonen Archie, och nu visar hon upp en bild sonens biologiska pappa Frazer.
1:38

Efter reklamen: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

(1:38)

Slå på ljud

Ciara, 34, och Måns Zelmerlöw, 35, går i väntans tider – snart föds deras andra gemensamma barn. Sedan tidigare har de sonen Albert, 4, och de har efter honom aktivt försökt skaffa ytterligare ett barn. Men Ciara har drabbats av flera missfall, något som de tagit tufft.

Sommaren 2021 bekräftade Ciara med sorg på Instagram att de drabbats av sitt tredje missfall.

”Det var ett väldigt tidigt missfall, som för mig var lättare att hantera. De andra två missfallen var i andra trimestern, så alla var väldigt olika”, skrev Ciara på sin Instagram under sommaren 2021.

Ciara och Måns Zelmerlöws gravidbesked

Men i våras bekräftade paret att de väntade sitt andra barn och Ciara är nu höggravid.

”De senaste åren har varit fyllda med mycket men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”, skrev Måns på sin Instagram när gravidnyheten basunerades ut.

Under sommaren har de tillbringat mycket tid i Sverige med Måns familj. Ciara har delat många bilder från deras ledighet i bland annat Båstad där de njutit av den svenska sommaren.

Och nyligen passade de även på att fira Ciaras son Archies åttonde födelsedag på svensk mark.

”Ett svenskfyllt firande”, skrev hon då på instagram och fortsatte:

”Till slutet av regnbågen och tillbaka igen, så mycket älskar jag dig Archie. Jag kan knappt tro att jag gjort dig... du är bokstavligt talat en förlängning av min själ. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du har visat mig kärlek jag aldrig visste existerade”.

Frazer Brent är pappa till Ciara Zelmerlöws son Archie

I samma inlägg visar Ciara bilder från Archies 8-årsdag och där dyker också sonens biologiska pappa upp. Ciara fick Archie tillsammans med exet Frazer Brent, som även han kommer från Storbritannien, och han fanns på plats i Båstad när Archie firades. På en bild sitter han bredvid Archie och ler, och Ciara har taggat Frazer i inlägget.

Tidigare har Ciara hyllat sonen Archies pappa på Instagram i samband med fars dag, då hon taggade honom i bilder där även hennes egen pappa och Måns dök upp.

”Så lycklig att ha de här otroliga människorna i mitt liv som även råkar vara världens mest underbara pappor”, skrev hon då.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!