LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ciara Zelmerlöws starka känslor efter händelsen med 4-åriga sonen Albert

30 maj, 2022 
CIARA ZELMERLÖW, ALBERT ZELMERLÖW
Ciara och Måns Zelmerlöw har sonen Albert tillsammans.
Paret väntar sitt andra gemensamma barn och känslorna är många.
Nu berättar hon om paniken efter händelsen med sonen.
Annons
Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen AlbertBrand logo
Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert

Ciara Zelmerlöw, 35, och Måns Zelmerlöw, 35, väntar sitt andra gemensamma barn! När nyheten om graviditeten kom ut var lyckan total bland vänner och fans med tanke på att paret kämpat länge med att bli gravida.

Måns och Ciara har sonen Albert, 3, tillsammans men Ciara har även sonen Archie, 8, från en tidigare relation. Men snart ska pojkarna alltså få ett litet syskon, något som Albert verkar se fram emot även om han kom med en liten pik häromdagen.

Ciaras egna ord om graviditeten – så hanterar hon oron

I en intervju med tidningen Mama har Ciara berättat om hur graviditeten har varit. Hon har nämligen varit gravid sju gånger nu, och med tanke på hennes tidigare erfarenheter har det inte varit helt lätt.

Annons

– Fysiskt har jag mått det bästa jag har mått hittills av alla (7!) graviditeter jag har haft. Mentalt måste jag erkänna att jag kämpar med att vara glad för hur långt vi har kommit. Jag vill inte ha negativa tankar - men jag kämpar med att se min kropp gå igenom sådana fysiska dramatiska förändringar. Min kropp har gått igenom mycket, och det märks! Jag måste prata mig ur den osäkerheten, berättar hon.

Paret fick tre missfall på rad, något som påverkade hela familjen.

–Vi hade 3 missfall i följd, 2 av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag, sa Ciara till tidningen.

Ciara Zelmerlöws ord om paniken med Albert

Självfallet ligger stort fokus på bebisen i magen och hur Ciara mår, men nu är det dags att rikta alla blickar mot lilla Albert, eller Albie, som han kallas i familjen. Han fyller nämligen fyra år och för Ciara verkar det svårt att ta in.

”Den här perfekta lilla "chocolate chops" fyller FYRA imorgon och jag är inte säker på om jag kan hantera det med mina hormoner”, skriver Ciara på Instagram följt av emojis som visar att hon är rörd till tårar.

Grattis till 4-åringen!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons