Sonens hårda ord till Ciara Zelmerlöw – starka reaktionen efter gravidavslöjandet

Ciara Zelmerlöw

Ciara och Måns Zelmerlöw väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu berättar Ciara om yngsta sonen Alberts starka reaktion.
Läs här!
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Måns och Ciara Zelmerlöw har varit ett par i många år. 2019 tog de det stora steget att bli äkta makar och idag lever de i Ciaras hemland, England.

Tillsammans har de sonen Albert och från en tidigare relation har Ciara också sonen Archie. Makarna har försökt få barn under en längre tid men har drabbats av flera missfall.

Men nu väntar de sitt andra gemensamma barn ihop. Det var i slutet av mars som de berättade om den stora nyheten.

”De senaste åren har varit fyllda med mycket men också sorg när livet inte blivit som vi har velat ha det. Dags att få upp hoppet igen. Håller tummarna!”, skrev Måns då.

Ciaras egna ord om graviditeten – så hanterar hon oron

I en intervju med tidningen Mama berättar Ciara om hur graviditeten har varit. Hon har nämligen varit gravid sju gånger nu, och med tanke på hennes tidigare erfarenheter har det inte varit helt lätt.

– Fysiskt har jag mått det bästa jag har mått hittills av alla (7!) graviditeter jag har haft. Mentalt måste jag erkänna att jag kämpar med att vara glad för hur långt vi har kommit. Jag vill inte ha negativa tankar - men jag kämpar med att se min kropp gå igenom sådana fysiska dramatiska förändringar. Min kropp har gått igenom mycket, och det märks! Jag måste prata mig ur den osäkerheten, berättar hon.

Hon fortsätter:

–Vi hade 3 missfall i följd, 2 av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag.

Hanna Ferm avslöjar sommarens kommande gig

Se klippet här!

Sonens hårda ord om Ciara Zelmerlöw – efter gravidavslöjandet: “Jag hatar..”

Men medan Måns och Ciara längtar efter det lilla livet som ligger i magen är sonen Albert desto mer skeptisk. I ett inlägg på Instagram berättar Ciara om sonens minst sagt oväntade ord.

”Och med en viskning mumlade han så vackert till min mage 'Jag hatar faktiskt bebisar' följt av 'Och mamma, du ser ut som en tjock apelsin'”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet är det många som skrattar gott åt sonens kommentar.

”Han har alltid varit en mästare av ord”, skriver bland annat en person.

”Jag vet att han kommer att älska sitt syskon när det är fött. Inget är starkare än bandet mellan en bror och hans småsykon”, skriver en annan.

FOTO. TT, TV4

SENASTE NYTT!