Bonde-Ellinor visar upp stora lyckan efter uppbrottet från Filip

Filip och Ellinor

Förra veckan nåddes vi av chockbeskedet att Bonde-Filip och Ellinor inte längre är ett par.
Något som tagit hårt på Ellinor.
Men nu visar hon upp något som får följarna att jubla.
0:35

Efter reklamen: Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”

(0:35)

Slå på ljud

I fjorårets Bonde söker fru blev det stora framgångar för några av bönderna som sökte kärleken. Spannmålsbonden Filip Nilsson, 28 var en av dem.

När det var dags för Filip att ta det sista beslutet och välja en av tjejerna på gården hade han det inte lätt. Men tillslut var det Lina Larsson, 28, som blev sist kvar på gården och fick åka iväg på en romantisk helg med sin bonde Filip.

Ellinor Eke-Göransson, 28, fick istället ta emot det tunga beskedet att hon behövde lämna gården och hon tog det hela hårt.

Men tittarna fick sig en chock när det sista avsnittet sändes... Där man fick se hur det gått för paren. Tjejen som då stod lycklig bredvid Filip var nämligen Ellinor. Han hade ångrat sitt beslut och frågat om Ellinor kunde ge honom ytterligare en chans, och så blev det.

Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Se klippet här!

Chockbeskedet – Filip och Ellinors uppbrott

Men i förra veckan nåddes vi av att de inte längre är ett par. Nyheten kom på Instagram där Ellinor själv berättar om uppbrottet.

För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.” skriver hon och fortsätter

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”.

Elizabeth, 28, tragiskt död i olyckan – lämnar efter sig 4 små barn

Ellinors lycka efter uppbrottet

Flera Bonde söker fru-profiler har visat sitt stöd efter uppbrottet, Bonde-Backis och Lisa Lindvall, 33, för att nämna några.

Men nu visar Ellinor upp något som får följarna att jubla. Det är en bild på hennes Instagram där hon poserar med en häst och ser lycklig ut och skriver:

Alla borde få ha hästar i sitt liv

Och stödet från följarna i kommentarerna är otroligt.

Hästar och hundar kan hjälpa, för de lyssnar och tröstar. Och även ett krossat hjärta kan läka men det tar tid.” skriver en följare.

Bara att lukta på sin häst efter en jobbig dag är läkande”, skriver en annan.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!