LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ciaras stora oro under resan med Måns – orden om skräckhändelsen

18 okt, 2022 
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw
Äntligen får Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw njuta av en semester tillsammans med familjen.
Men den börjar inte som de tänkt sig.
De har hamnat i en kraftfull storm som oroar Ciara.
Annons
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Ciara Zelmerlöw, 35, och Måns Zelmerlöw, 36, träffade varandra första gången 2016 när de båda var gäster på ett bröllop. Men någon kärlek vid första ögonkastet var det inte tal om.

Ciara har i efterhand berättat att hon var osäker på Måns sexuella läggning för att hon tyckte att han såg så bra ut. Men kärleken växte fram och de har nu fått två barn tillsammans.

Sanningen är den att de fick sin yngsta son alldeles nyligen – i augusti fick de äntligen välkomna lilla Ossian till världen och deras fyraårige son Albert fick bli storebror.

Annons

Från en tidigare relation har Ciara även sonen Archie, 8, och familjen ser minst sagt ut att trivas väl i varandras sällskap.

Semesterplanerna med familjen

Efter en sommar som vart fullspäckad med jobb för Måns del kan man bara tänka sig att familjen längtar lite extra efter att få spendera lite välförtjänt ledighet i varandras sällskap.

Nyligen var Måns dessutom iväg på en resa utan familjen till Kenya med insamlingsstiftelsen som han har tillsammans med Jonas Björkman. Stiftelsen arbetar för att göra skillnad för utsatta barn och ungdomar runt om i världen.

Annons

Men nu äntligen får även Måns lite kvalitetstid med familjen och deras nyfödda son. Han berättade om den planerade resan på sin Instagram.

Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad. Så pass mycket att vi precis bokade en resa.En resa där jag, för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta”, skrev han tidigare på Instagram.

Och nu har familjen anlänt till Cypern för semester!

Ciaras stora skräck under semestern: ”Mitt i tornadon

På deras respektive Instagram får följarna uppdatering på resan. Men en av de första uppdateringarna vi nås av är allt annat än bilder från en solig sandstrand.

Familjen har nämligen hamnat mitt i en kraftig storm där man ser att en tornado närmar sig med stormsteg.

Jag vaknade upp av den kraftigaste storm jag någonsin hört imorse. Jag trodde helt ärligt att världen skulle rasa. Fick lov att väcka Måns för att jag är fyra år gammal och blev vettskrämd” skriver Ciara på en bild som visar en mörk molntäckt himmel.

Annons

Senare under samma dag publicerar hon en bild på en kraftig tornado som syns över havet på nära håll.

Vi befinner oss mitt i tornadon. Ingenting att se här.”

Semestern kanske inte fick den start som familjen hoppades på men vi hoppas att vädret klarnar upp och att alla mår bra!

Ciaras Instagram-story
Ciaras Instagram-story
Annons
Ciaras Instagram-story

FOTO: TV4

Annons