ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns och Ciara lämnar med barnen – starka orden om beslutet

15 okt, 2022 
CIARA ZELMERLÖW, MÅNS ZELMERLÖW
Det var i augusti som Måns och Ciaras yngsta son Ossian kom till världen. Nu, bara två månader efter sonens födsel, lämnar de landet.
Annons
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Ciara Zelmerlöw, 35, och Måns Zelmerlöw, 36, träffade varandra på ett bröllop 2016. Ciara har i efterhand berättat, med glimten i ögat, att hon först var osäker på Måns läggning eftersom han var så snygg! Men där och då tog deras kärlekssaga fart. Och de har minst sagt hunnit med mycket under sina år tillsammans.

2019 sa paret ja till varandra och ingick äktenskap och dessutom har de fått två barn ihop – Albert, 4, och Ossian som kom till världen i början av augusti i år.

Annons

För det första är den här känslan överväldigande. Jag försäkrar mig hela tiden att det här inte bara är en dröm, och den här perfekta pojken i mina armar är vår. Att behålla. Evigt. En känsla jag aldrig kommer att ta för given”, skrev Ciara när hon fött sin son.

Måns och Ciara i olika länder efter förlossningen

Sedan dess har Ciara och Måns både varit med varandra men också separerade. Ciara var tvungen att lämna Sverige när sommarlovet var slut eftersom hennes son Archie, 8, behövde komma hem till skolstarten. Även Albert har börjat skolan, som man gör i England trots att man bara är fyra år gammal.

”Och efter 9 fantastiska svenska veckor, min sons åttonde födelsedag, en ny bebis och ett hjärta fullt av kärlek... Kommer vi hem!”, skrev Ciara i slutet av augusti på sin Instagram.

Måns har däremot tillbringat en hel del tid i Sverige efter förlossningen. Tillsammans med Carola Häggkvist, 55, har han nämligen en stor julshow som har turné mellan november och december.

Annons

Måns och Ciara lämnar landet: ”Hon förtjänar”

Men nu är planeringen inför showen klar och Måns kan unna sig lite semester. Nu bär det nämligen av till Cypern med hela familjen!

”Vi klarade det!”, skriver Måns på Instagram och fortsätter:

”Den här kvinnan förtjänar all cred i världen. Vi klarade oss precis igenom en 4 timmars lång flygresa med alla tre utan något bråk eller någon som skrek. Sensation!”

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons