Ciara Zelmerlöws känslosamma ord – efter nya beskedet om sonen

Ciara Zelmerlöw och sonen Albert.

Ciara Zelmerlöw blev nyligen trebarnsmamma.
Nu delar hon med sig om känslostormen med sonen Albert – efter nya beslutet.
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn
0:32

Efter reklamen: Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

(0:32)

Slå på ljud

Ciara Zelmerlöw, 35, hade sonen Archie, 8, innan hon träffade Måns Zelmerlöw, 36. Sedan dess har paret både gift sig och skaffat två barn ihop, Albert, 4, och nyfödda Ossian. Den sistnämnda föddes i början av augusti tidigare i år. Elva dagar efter födseln delade Ciara dessutom en bild på den nya sonen på Instagram.

För det första är den här känslan överväldigande. Jag försäkrar mig hela tiden att det här inte bara är en dröm, och den här perfekta pojken i mina armar är vår. Att behålla. Evigt. En känsla jag aldrig kommer att ta för given”, skriver hon.

Måns Zelmerlöw visar familjelyckan – veckor efter födseln

Och veckor efter sonen Ossian föddes delade Måns en bild från familjens sommar ihop, samtidigt som han avslöjade deras planer inför hösten. Under sommaren har Måns haft fullt upp med spelningar och ser därför fram emot lite ledighet och ett äventyr med familjen.

Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad. Så pass mycket att vi precis bokade en resa.En resa där jag, för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta”, skriver han på Instagram.

Måns har bland annat berättat om att familjen reser till Cypern i oktober.

Alexandra Rapaport avslöjar – därför älskar hon yrket som skådespelare

Se klippet här!

Ciara Zelmerlöws känslosamma ord om sonen: ”Gör ont”

Men nu när sommaren är över och skolan är igång delar Ciara nu ett par känslosamma ord om sonen Albert. ”Albie” som hon kallar honom föddes 2018 och är Ciaras och Måns första gemensamma barn. Och nu ska 4-åringen ha sin första riktiga skoldag, något som verkar ta hårt på Ciara.

”Albie börjar riktiga skolan imorgon och det gör lite ont i hjärtat”, skriver Ciara på Instagram.

Men hon bestämde sig för att bjuda ut sonen på en fikastund för att fira hans skolstart. På bilden sitter Albert på ett café med en kaffekopp framför sig.

Vi hade en liten ”babycino” tillsammans för att fira”, fortsätter hon.

Ciara Zelmerlöws son Albert.

Ciara Zelmerlöws son Albert.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN