LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöw lämnar – bara veckor efter sonens ankomst

30 sep, 2022 
Ciara och Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw har nyligen fått sitt andra gemensamma barn.
Nu lämnar Måns landet – utan sin familj.
Mitt liv” skriver han på Instagram.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Ciara Zelmerlöw, 35, och Måns Zelmerlöw, 36, träffade varandra på ett bröllop 2016 och där och då började deras kärlekssaga. Och de har minst sagt hunnit med mycket under sina år tillsammans.

2019 sa paret ja till varandra och ingick äktenskap och dessutom har de fått två barn ihop – Albert, 4, och Ossian.

Ossian kom till världen i början av augusti i år och inte är det konstigt att lyckan var total för de nyblivna föräldrarna.

För det första är den här känslan överväldigande. Jag försäkrar mig hela tiden att det här inte bara är en dröm, och den här perfekta pojken i mina armar är vår. Att behålla. Evigt. En känsla jag aldrig kommer att ta för given”, skriver Ciara när hon fött sin son.

Annons

Familjens planer efter bebislyckan

På parets respektive Instagrams delar de flitigt med sig av sin vardag med sin nyfödda son och resten av familjen. Men sommaren har inte bara inneburit bebismys för Måns, han har nämligen arbetat en hel del och haft fullt upp med spelningar. Så det är förståeligt att han i höst ser fram emot lite välförtjänt ledighet.

Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad. Så pass mycket att vi precis bokade en resa.En resa där jag, för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta”, skriver han på Instagram.

Annons

Han berättar att familjen har bokat en resa till Cypern redan i oktober.

Måns lämnar landet – iväg med stiftelsen

Men innan ledighet med familjen ska Måns iväg på ytterligare en resa. På sin Instagram uppdaterar han sina följare att han är påväg till Kenya.

Iväg till Kenya! Det har varit tre långa år av pandemi sedan det senaste besöket. Kan inte vänta tills jag är tillbaka! Imorgon!” skriver Måns.

Måns har nämligen tillsammans med Jonas Björkman en insamlingsstilftelse som arbetar för att göra skillnad för utsatta barn och ungdomar runt om i världen. Det är alltså tillsammans med stiftelsen som han nu bär sig iväg till Kenya.

Men att lämna sin familj kan inte vara lätt, han uttrycker redan sin saknad efter sina ögonstenar som är hemma.

Herregud vad mycket jag saknar dessa två redan. Mitt liv” skriver han på en bild föreställande frun Ciara och sonen Albert.

Han lägger även ut bilder på sin nyfödda son Ossian och Ciaras son Archie, 8.

Annons

Vilket fint arbete Måns och Jonas gör!

Hänt har sökt Måns för en kommentar.

Ciara och Albert
Ossian
Annons
Archie

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons