Måns Zelmerlöws lycka med Ciara – efter Ossians födsel

Måns och Ciara Zelmerlöw

Det var nyligen som vi möttes av nyheten att Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw hade välkomnat lilla Ossian till världen.
Nu fyra veckor efter födseln visar de upp familjelyckan.
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn
0:32

Efter reklamen: Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

(0:32)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Måns Zelmerlöw, 36, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 34, bor tillsammans med deras gemensamma barn Albert, Ossian och Ciaras son Archie i England.

Det var i våras som vi kunde mötas av den lyckliga nyheten att kärleksparet väntade tillökning och i början av augusti välkomnade makarna lilla Ossian till världen. Paret tog till Instagram för att visa upp den nya familjemedlemmen och känslorna kring sonens ankomst.

Så länge vi har väntat på dig, vår otroligt speciella glädjespridare. Välkommen till gänget, baby boy. Team BB-avdelning Lund, vilket drömlag ni är. Från djupet av våra hjärtan, TACK”, skrev Ciara på sin Instagram.

”Det har varit en väldigt jobbig tid”

Men vägen till lilla Ossian har inte varit så enkel. Paret har tidigare delat med sig av att de har drabbats av flera missfall. Ciara upplevde nämligen tre missfall i följd, varav två av dem har varit ”fördröjda missfall”. I en intervju med Året runt print öppnade Måns upp sig om den jobbiga tiden.

– Det var en väldigt jobbig tid, där två av barnen var så långt gångna som vecka 13. Då hade vi trott att vi klivit över tröskeln. Sedan är ju det på flera sätt värre för kvinnan, som fått ett helt annat band till fostret i magen.

Måns Zelmerlöw visar familjelyckan – fyra veckor efter födseln

Nu har det gått fyra veckor sedan Ossian kom till världen och familjelivet verkar gå som på räls för Måns och Ciara. På Instagram har vi fått tagit del av söta bebisbilder på nya familjemedlemmen och deras sommar tillsammans. Nu delar Mån med sig av ett nytt inlägg på Instagram där han visar upp familjelyckan. Och han avslöjar även att de har bokat en resa – till Cypern!

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN