Ciara Zelmerlöws bilder efter förlossningen väcker starka reaktioner – nu stoppas hon

Nyligen välkomnade Måns och Ciara Zelmerlöw deras son Ossian till världen.
Ciara publicerade senare bilder på Instagram där hon visade upp kroppen efter förlossningen.
Något som väckt starka reaktioner – läs varför här!
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn
0:32

Efter reklamen: Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

(0:32)

Slå på ljud

Nyligen kom nyheten att de äkta makarna Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, blivit föräldrar igen. Paret fick en liten son, som har fått namnet Ossian.

På Instagram visade föräldrarna upp den nya familjemedlemmen och uttryckte deras stora glädje över sonens ankomst.

Så länge vi har väntat på dig, vår otroligt speciella glädjespridare. Välkommen till gänget, baby boy. Team BB-avdelning Lund, vilket drömlag ni är. Från djupet av våra hjärtan, TACK”, skrev Ciara på sin Instagram.

Följarnas reaktion mot Ciaras bilder efter förlossningen

Efter att sonen Ossian kom till världen valde Ciara att visa upp hur hennes kropp ser ut efter förlossningen, något som väckte starka reaktionen bland Ciaras följare på Instagram.

I kommentarsfältet strömmar det in gratulationer till den nyblivna mamman, men även hyllningar för att Ciara vågar visa upp kroppen faktiskt ser ut efter en förlossning.

”Jag älskar det här så mycket Ciara. Bra av dig att visa den riktiga sidan av postpartum. Du är fantastisk!!”, skriver en följare.

”Ja! Det här måste bli sett och normaliserat. Bra jobbat och grattis till dig och din familj”, kommenterar en, varpå en annan instämmer:

”Fantastiskt! Fortsätt dela. Det är såna inlägg vi behöver på Instagram xx.”

Tilde avslöjar: ”Petra Mede nybliven mamma”

Se klippet här!

Ciara Zelmerlöw stoppas helt – efter bilderna

Men Ciaras inlägg fick inte ligga uppe på Instagram länge innan bilderna plockades ned. På sin Instagram delar Ciara Instagrams beslut att ta bort hennes inlägg som menar att bilderna är explicit innehåll.

Trots Instagrams beslut valde Ciara att lägga upp bilderna igen något som resulterade i att hon nu inte kan använda verktyget för samarbeten med företag. I ett tredje inlägg på Instagram skriver hon nu:

skriver Ciara och fortsätter:

”OKEJ. Det är krig. Tredje gången gillt. Instagram har en uppenbar heldag för att ta bort mitt "explicita innehåll" för tillfället, så jag lägger upp det igen”, skriver Ciara och fortsätter:

Kom igen Instagram. Var bättre och låt kvinnor vara äkta, gravida, nyförlösta, ostadiga och vackra!

Vidare håller hon en utläggning, som kan liknas vid ett brandtal, för normaliserande av alla olika typer av kvinnokroppar. Hon uppmanar andra att dela sina förlossnings- och efter förlossnings-bilder och tagga henne.

Nu håller vi tummarna för att Ciaras inlägg från vara kvar på Instagram! Se inlägget här nedan:

I en Instagram story påvisar Ciara hur Instagram censurerat hennes bilder.

I en Instagram story påvisar Ciara hur Instagram censurerat hennes bilder.

FOTO: Instagram
”Undanröjer mina ”privilegier” till vänster och höger”, skriver Ciara upprört över en bild där hon visar på att Instagram har bestraffat henne genom att inte längre låta henne använda verktyget för sponsrade inlägg.

Undanröjer mina ”privilegier” till vänster och höger”, skriver Ciara upprört över en bild där hon visar på att Instagram har bestraffat henne genom att inte längre låta henne använda verktyget för sponsrade inlägg.

FOTO: Instagram

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN