LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns och Ciara Zelmerlöws namnval till bebisen väcker reaktioner

10 aug, 2022 
Måns Zelmerlöws och Ciara Zelmerlöws nyfödde son
Måns och Ciara Zelmerlöw har äntligen välkomnat deras andra gemensamma barn till världen.
Under tisdagskvällen föddes sonen Ossian Matteus Zelmerlöw.
Nu reagerar deras följare på namnvalet.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barnBrand logo
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Det välkända paret Måns Zelmerlöw, 35, och Ciara Zelmerlöw, 34, bor tillsammans i Storbritannien med deras gemensamma barn Albert, 4, och sonen Archie, 8, som Ciara har från ett tidigare förhållande.

Familjens väntan på barnet

I hela nio månader har de väntat på deras nytillskott till familjen. Paret har varit väldigt öppna med att de väntar ett till gemensamma barn och spänningen har varit olidlig.

Ciara har tidigare i veckan berättat om det lilla barnet som snart ska komma till världen.

Bara dagar kvar tills vi får träffa dig nya lilla person!”, skrev Ciara på sin Instagram häromdagen.

Och tillslut kom sonen.

Ossian Matteus Zelmerlöw välkomnas till världen

Under tisdagskvällen fick paret sitt tredje barn, en liten son som de döpte till Ossian Matteus Zelmerlöw. Måns och Ciara var överlyckliga och spred sin kärlek och glädje på Instagram.

Annons

HAN ÄR HÄR! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes 10.01 idag. Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få ögonen på vår sumobrottare av en son! TACK till fantastisk personal på Universitetssjukhuset Lund - Dag, Annette, Lotta, Sofus, BB-avdelning Lund och alla andra! Vi är evigt tacksamma. Och Ciara, du är en legend. Tack för att du gjorde mig till den lyckligaste mannen och pappan på planeten!”, skrev Måns på sin Instagram.

Ciara skrev:

Hur länge vi har väntat på dig, vår otroligt speciella glädjebunt. Välkommen till gänget, baby boy Team BB-avdelning Lund, vilket drömlag ni är. Från djupet av våra hjärtan, TACK”, skrev Ciara på sin Instagram.

De ovanliga namnvalet Ossian väcker reaktioner

Lyckan att barnet äntligen är här spreds i kommentarsfältet, många grattade den lyckliga familjen. Men några följare reagerade på namnvalet Ossian Matteus Zelmerlöw..

Grattis till hela familjen underbart namn. Vi valde mellan Ossian eller Jack till vår son. Blev dock Jack men även han har mellannamnet Matteus”, skriver en person.

Åh vilket underbart namn så heter min son med stort grattis till er”, skriver en annan och flera fortsätter att kommentera:

Såklart väljer han ett namn från min korta lista på pojknamn

Grattis. Vilket vackert namn. Välkommen till pojkklubben

FOTO: Can Nguyen/Shutterstock/ TT, Instagram

Annons