Idol 2023 marknadsföring banner

Följarnas ilska mot Måns Zelmerlöw – efter nya familjebilden

29 aug, 2022 
Måns och Ciara
Måns Zelmerlöw har delat med sig av ett gäng bilder på sig, hustrun Ciara och sönerna Ossian och Albert.
Nu riktar följarna skarp kritik mot artisten efter bildspelet på familjen.
Annons
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn
Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Sommaren 2019 gifte sig Måns Zelmerlöw, 36, med sin Ciara Janson Zelmerlöw, 35, under en romantisk tillställning i Kroatien. Idag har makarna två barn tillsammans. I början på augusti föddes familjens senaste tillskott och den lilla pojken fick namnet Ossian.

”Här är han! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes idag klockan 10.01. Det var varit en riktig resa och vi är så glada att äntligen få se vår lilla sumobrottare till son”, skrev paret på Instagram när de avslöjade sonens ankomst.

Ciaras oro för nyfödda sonen Ossian

Måns och Ciara har sedan tidigare sonen Albert, 4, tillsammans och Ciara har även sonen Archie, 8, från ett tidigare förhållande. Lyckan är nu total!

Bebisbubblan har däremot kantats av oro och skräck då bara några veckor gamla Ossian en natt plötsligt fick svårt att andas. På Instagram berättade Ciara om skräcknatten som slutade med att hon fick ringa 112.

Annons

Han vaknade upp och hade svårt att andas, sedan kom det en vit mjölkig fradga från hans mun”, skrev Ciara på Instagram.

Inte nog med detta har Ciara nu även börjat misstänka att sonen lider av kolik. På Instagram vädjade Ciara härom dagen att hon behövde alla råd hon kunde få från andra mammor.

”Jag tror den här killen kan ha kolik. Jag har absolut ingen aning vart jag ska börja med det, så snälla skicka några råd”.

Följarnas ilska mot Måns Zelmerlöw efter familjebilden

Det är inte bara Ciara som uppdaterar på sociala medier om familjelivet. Även Måns har delat flertal bilder som visar familjelyckan med sönerna. I ett nytt inlägg med flertal bilder på familjen berättar nu Måns att familjen ska ge sig iväg på en chartersemester i oktober.

Annons

”Njuter av sommarens sista dagar och inser hur mycket vi kommer sakna sol och bad. Så pass mycket att vi precis bokade en resa.En resa där jag, för en gångs skull, inte jobbar vissa av kvällarna. Där vi bara får vara en familj och bada, sola, spela spel och njuta.Vi åker till Cypern med Apollo i oktober då det fortf är varmt där och vi längtar så mycket!”, skriver Måns på Instagram och fortsätter:

”Vi åker till Cypern med Apollo i oktober då det fortf är varmt där och vi längtar så mycket! Hotellet heter Napa Mermaid och ligger utanför Ayia Napa - känt för allt annat än familjesemester, men kom gärna med tips om det finns bra ställen att äta, se eller saker att göra!”

Inlägget visar sig dock skapa sura miner hos följarna då Måns familjeresa är i ett samarbete med charterbolaget, något som han anses ha reklammarkerat otydligt. I kommentarsfältet uttrycker följarna nu sin ilska.

”Oj. Känns som texten är skriven av Apollo”, skriver en följare.

Annons

”Borde vara taggat som sponsrat innehåll väl...”, skriver en annan.

”Är detta reklam, måntro? Ser ut så. Borde vara märkt med "betalt samarbete" eller "reklam" i såna fall, i början av inlägget”, skriver en tredje.

FOTO: TV4 // ORRE PONTUS/Aftonbladet

Annons